Istaknute teme Zabava i zanimljivosti

Šestogodišnjakinja “iznenadila” mamu naručivši potajno igračke s Amazona u vrijednosti 2400 kuna!

igračke s Amazona

Igračke s Amazona završile su kao poklon dječjoj bolnici u Utahu


Šestogodišnja Katelyn Lunt jednog je subotnjeg jutra dočekala isporuku igračka u svom domu u Utahu, u vrijednosti oko 400 američkih dolara.  No, premda bi se svako drugo dijete radovalo, Katelyn je u tom trenutku umjesto osjećaja zadovoljstva na svom licu imala krivnju jer je te igračke naručila i platila majčinom karticom, bez njezinog znanja.

Njena majka Catherine ispričala je za Huffington post kako je i sama nedavno naručila Katelyn barbiku na Amazonu, kao nagradu što je obavljala kućanske poslove. Nakon toga, lukava je djevojčica pitala majku može li sama provjeriti na stranici kada će njena lutka stići.

– Kada sam otišla iz sobe, Katelyn je poludjela – ispričala je majka koja je idući dan i sama otišla provjeriti stranicu te tamo zatekla neke proizvode čije se narudžbe nije baš mogla prisjetiti.

– Bio je to podugačak popis naručenih igračaka, no srećom, većinu sam narudžbi uspjela otkazati. No, tada sam nastavila listati naručene stvari i otkrila da je dosta njih već poslano – nastavila je Catherine opisivati kćerin shopingholičarski pothvat, dodajući kako su uglavnom bile kupljene Barbie lutke i pripadajuća odjeća za Katelyninu Barbie kolekciju.

Dan poslije otkazivanja dijela narudžbi, cijela je obitelj Lunt pošla u šetnju, a na povratku kući, imali su što vidjeti. Amazonov dostavljač iskrcavao je gomilu paketa na njihovom kućnom prilazu.

Cijeloj obitelji to se u jednu ruku učinilo i smiješnim pa su cijelu scenu odlučili ovjekovječiti fotografijama.

Tog dana i neka je dalja rodbina boravila u kući Luntovih te je Katelynina sestrična također slikala i postavile slike na Twitter gdje su mediji i saznali za ovu priču.

– Nisam mislila da je jedna šestogodišnjakinja sposobna prilikom narudžbe na Amazonu kliknuti na gumb “šalji već sljedeći dan” – prokomentirala je Ria Diyaolu, Katelynina rođakinja.

Iako je majka male prevarantice isprva mislila vratiti igračke Amazonu, predomislila se. U dogovoru s Katelyn odlučili su ih donirati dječjoj bolnici u kojoj je Katelyn provela tjedan dana nakon poroda.

To je, poručila je njezina majka, zato bio više poučni trenutak nego kazna.

foto: twitter

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.