Istaknute teme Zabava i zanimljivosti

Sedmogodišnjak u izolaciji ošišao brata kao “djedicu”

ošišao

Ošišao brata kao starčića, a tata dovršio posao

Ovih dana, znamo svi, ni frizeri ne rade. A nekome je baš potrebno šišanje. Tko će čekati da se saloni otvore, a nemamo pojma niti kada se to može očekivati. No, ako imate klince koji su spretnih ruku i još im je pri ruci aparatić za šišanje, nema brige.

Tako je jedan samouvjereni petogodišnjak iz Londona na TV-u dobio inspiraciju za “deda-frizuru” koju je poželio više od svega. A njegov sedmogodišnji brat ga je upravo tako i ošišao. Doduše, trebalo je malo nagovaranja, ali svi znamo kako djeci takve stvari mogu biti strašno zabavne.

Dječaci su se iskrali na kat i u svojoj se sobi “bacili na posao”.

Kad je frizura već bila gotovo završena, uletio je tata ovog veselog dvojca. Tati u stvari bilo čudno zašto njegovi sinovi na katu vrište od smijeha. Srećom po njih, dobro je na sve reagirao te prihvatio šalu, bez obzira na posljedice koje su se očitovali na jednoj maloj glavi.

Mama dječaka otišla je na posao, pa nije imala pojma što se događa. Maleni George s nesuđenom frizurom nije odustajao, već je nastavio moljakati tatu da ga ošiša kao “starca”. Tati isprva nije bilo jasno što želi, no onda je na TV-u vidio emisiju koja je poslužila kao inspiracija. I što je mogao na već očerupanoj glavi, nego dovršiti posao?

Maleni George, saznajemo, jako je zadovoljan rezultatom!

Izvor: Cafemom

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.