Istaknute teme Zdravlje i sigurnost

Roditelji pobjesnili nakon što su im kćeri u jaslicama zalijepili cipelu uz nogu

zalijepili cipelu

Djevojčici u jaslicama zalijepili cipelu za nogu jer ju je stalno skidala

Možda je malena djevojčica u jaslicama stalno izuvala cipele ili je nešto drugo bilo razlog, ali činjenica je da ništa ne opravdava dvoje odgojitelja koji su djetetu ljepljivom trakom zalijepili cipelicu za nogu. Traka je bila toliko čvrsto omotana da je djetetu noga natekla, a ostale su i masnice.

Majka 17 mjesečne djevojčice, Jessica Hayes iz Sjeverne Karoline bila je užasnuta kada je to vidjela i sve je podijelila na društvenim mrežama. Saznala je da njezina djevojčica nije bila jedina žrtva ovakvih odgojiteljskih metoda.

-Uzrujana sam jer je netko drugi očito bio također uzrujan što je moja curica učila skidati cipele. Osim što su joj ostale masnice i podljevi, dijete je u tolikom šoku da ne može ništa niti reći. I ona nije jedina kojoj se to dogodilo u Pleasent Hill jaslicama – ispričala je Jessica koja je slikala cipele i gležnjeve svoje kćeri.

Hayesina kći nije bila jedina žrtva toga dana, no druga majka za razliku od nje druga je mama bila puna razumijevanja prema vrtiću. Izjavila je kako su nadređeni u jednakom šoku kao i ona sama te da će smjesta poduzeti odgovarajuće mjere. Također, nadodala je kako misli da se ovaj problem sigurno više neće ponavljati.

Ravnatelj vrtića objasnio je kako je oboje odgojitelja dobilo otkaz nakon incidenta, a kažu i da su ostali “bez teksta” nakon što su ih suočili s ozbiljnim optužbama protiv njihovih djelatnika.

Jessica Hayes odlučila je kći slati i dalje u jaslice, ističući kako je uvjerena da se ovako što neće ponoviti jer se podigla svijest ljudi, a događaj se proširio društvenim mrežama kao upozorenje svima da reagiraju.

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.