Novosti i događanja

RODINA mala škola dojenja putem platforme Zoom

dojenja

Prijavite se na malu školu dojenja do utorka

U utorak, 20. rujna 2022. s početkom u 17 sati na platformi Zoom udruga Roditelji u akciji – Roda održat će online radionicu pripreme trudnica za dojenje, Malu školu dojenja.

Radionicu vode Rodine iskusne savjetnice sa SOS telefona za pomoć pri dojenju, a pozvane su trudnice i njihovi partneri iz cijele Hrvatske pa i šire.

Predviđeno trajanje Male škole dojenja je do 20 sati, a prijave su moguće najkasnije do utorka, 20. rujna 2022. do 10 sati na ovoj poveznici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgpDQUiLCwMkH4NbMNpM49WKrf_LSgRIPxiTf_n9ssMkik-w/viewform.

Na do sada održanim Malim školama dojenja prisustvovalo je više stotina sudionica i sudionika iz svih županija u RH, ali iz drugih država u regiji i Europi.   

U ugodnom druženju s Rodinim educiranim savjetnicama za dojenje, trudnice i njihovi partneri dobit će osnovne informacije o dojenju i odgovore na pitanja. Na Maloj školi dojenja razbijaju se mitovi i strahovi te se stvara pozitivno okruženje nužno za uspjeh u dojenju.

Istovremeno, buduće majke upoznaju savjetnice za dojenje koje će im putem telefona za dojenje biti na raspolaganju ako se susretnu s problemima. Žene koje odslušaju Rodinu Malu školu dojenja, češće uspijevaju u dojenju i ustrajne su u rješavanju eventualnih problema s kojima se susretnu, lakše se javljaju za pomoć i imaju veću podršku partnera i okoline koja je važna za uspjeh u dojenju.

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

pilot138 jempol88 playbet88 pusatwin nusa365 gebyar123 sikat88 mantul138 bonus138 kencana88 koko138 abcslot rupiah138 monsterbola daget77 bolagg babe138 money138 dog69 mantra88 ligagaruda mayora88