Novosti i događanja

RODINA mala škola dojenja putem platforme Zoom

dojenja

Prijavite se na malu školu dojenja do utorka

U utorak, 20. rujna 2022. s početkom u 17 sati na platformi Zoom udruga Roditelji u akciji – Roda održat će online radionicu pripreme trudnica za dojenje, Malu školu dojenja.

Radionicu vode Rodine iskusne savjetnice sa SOS telefona za pomoć pri dojenju, a pozvane su trudnice i njihovi partneri iz cijele Hrvatske pa i šire.

Predviđeno trajanje Male škole dojenja je do 20 sati, a prijave su moguće najkasnije do utorka, 20. rujna 2022. do 10 sati na ovoj poveznici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgpDQUiLCwMkH4NbMNpM49WKrf_LSgRIPxiTf_n9ssMkik-w/viewform.

Na do sada održanim Malim školama dojenja prisustvovalo je više stotina sudionica i sudionika iz svih županija u RH, ali iz drugih država u regiji i Europi.   

U ugodnom druženju s Rodinim educiranim savjetnicama za dojenje, trudnice i njihovi partneri dobit će osnovne informacije o dojenju i odgovore na pitanja. Na Maloj školi dojenja razbijaju se mitovi i strahovi te se stvara pozitivno okruženje nužno za uspjeh u dojenju.

Istovremeno, buduće majke upoznaju savjetnice za dojenje koje će im putem telefona za dojenje biti na raspolaganju ako se susretnu s problemima. Žene koje odslušaju Rodinu Malu školu dojenja, češće uspijevaju u dojenju i ustrajne su u rješavanju eventualnih problema s kojima se susretnu, lakše se javljaju za pomoć i imaju veću podršku partnera i okoline koja je važna za uspjeh u dojenju.

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.