Istaknute teme Učenje i rekreacija

Razvijte djetetovu socijalnu i emocionalnu inteligenciju uz Brainobrain ljetne radionice

brainobrain program

Brainobrain ljetne radionice koje vodi dobro poznati stručni tim, namijenjene su klincima od prvog do osmog razreda

Koliko su socijalne i emocionalne vještine bitne, ne treba posebno naglašavati. Uz obrazovanje, neosporno su najvažniji životni čimbenici.

Želite li da ih vaše dijete razvije na dobar i kvalitetan način, dobro poznati Brainobrain tim pripremio je za vaše male genijalce niz radionica na tu temu.

Zašto odabrati Brainobrain radionice?

O socijalnim vještinama ovisi kako će dijete ostvariti prve kontakte, kao i one kasnije u životu. Kakve će odnose imati s bližnjima, prijateljima, kolegama u školi, fakultetu i poslu.

No, socijalne vještine danas su u društvu nepravedno zapostavljene i na njima se malo radi zbog vjerovanja da će se razviti same po sebi.

Upravo iz tog razloga kroz odgojno obrazovni sustav na površinu izlaze svi izazovi kako pomoći mladoj osobi, djetetu, da se nosi sa svim ulogama i odnosima u životu.

Sposobnost izražavanja, prepoznavanja i kontroliranje vlastitih emocija je izrazito važna, uključujući i razumijevanje, tumačenje i reagiranje na tuđe emocije.

Psiholozi ove sposobnosti nazivaju emocionalnom inteligencijom te joj pridaju veliku pozornost posebice jer se smatra važnijom za život čak i od samog kvocijenta inteligencije.

Trebate li pomoć baš po ovom pitanju, Brainobrain Europa nudi jednostavno i učinkovito rješenje.

Već treću godinu za redom organiziraju uspješne radionice razvoja socijalnih vještina i emocionalne inteligencije za djecu u trajanju od pet dana.

Radionice će se održavati u Zagrebu, Bosutska 9, 2. kat, u Brainobrain centru Trnje te su namijenjene uzrastu od 1. do 8 razreda.

Radionice za uzrast od 1. do 4. razreda će se održavati od 26.06. do 29.06. 2019.godine, u terminima od 17:30 do 19:00 sati danima 26.,27. i 28. 06. dok će se 29.06. radionica održati od 9:00 do 10:30 sati.

Radionice za uzrast od 5. do 8. razreda će se održavati od 1.07. do 5.07. 2019. godine, svaki dan od 17:30 do 19:00 sati.

Radionice provodi dipl. psiholog koji je sadržajno odabrao ključne teme :

  1. Dan -Kako komunicirati (Komunikacija)
  2. Dan – Biti dio grupe
  3. Dan – Izražavanje osjećaja
  4. Dan – Slušanje : Dvosmjerna ulica
  5. Dan – Kako se zauzeti za sebe

Polaznici će nakon radionice postati svjesni važnosti komunikacije, naučiti kako funkcionirati kao dio grupe i komunicirati u njoj, načine prepoznavanja i izražavanja osjećaja, pozornije slušati i shvatiti važnost slušanja te znati zauzeti se za sebe, što im svakako daje temelj za daljnji razvoj svojih vještina.

Cijena radionice za uzrast od 1. do 4. razreda iznosi 500 kn dok je za uzrast od 5. do 8. razreda cijena 610 kn.

Prijave su moguće do 19. lipnja, na bobsupport@brainobraineurope.com i/ili pozivom na broj 01/ 6113 394.

Prepustite se rukama stručnjaka te im dopustite da pomognu i vašem djetetu!

foto: Brainobrain

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.