Novosti i događanja

Radionice na otvorenom za djecu preko ljetnih praznika

Centar za kulturu i informacije Maksimir Vas poziva  na KRAP kreativne radionice za djecu od četiri ciklusa sa početkom 28.06.2021. od 10:00 do 12:30 sati na otvorenom, u prostoru Osnovne škole Vladimira Nazora ( Jordanovac ul. 23).

Putem radionice djeca povezuju nova i stečena znanja kroz igru i kreativni proces u stvaranje njihovog vlastitog djela

Za svu osnovnoškolsku djecu koja dio praznika provode u Zagrebu već deset godina realiziramo likovno-plesno-dramske radionice podijeljene u cikluse pod nazivom KRAP – kreativne radionice za vrijeme praznika.

Ove godine zbog pandemije koronavirusa počinjemo sa četiri ljetna ciklusa i to na otvorenom, u prostoru Osnovne škole Vladimira Nazora (Jordanovac ul. 23).

Ciklusi će se održavati od ponedjeljka do petka od 10.00 do 12.30 i to u terminima:

  • 28.06 do 2.07.: Je li konačno kraj?
  • 05.07. do 09.07. : Tesla
  • 12.07. do 16.07.: Otkrivanje novih svjetova
  • 30.08. do 03.09.: Mi smo spremni!

Kreativne radionice – KRAP tijekom školskih praznika animiraju djecu kvalitetnim sadržajima proširujući im interese i spoznaje o segmentima umjetnosti s kojima se ne susreću u svakodnevnim aktivnostima. Osim upoznavanja raznih umjetničkih vještina, radionice imaju i sociološki karakter. Također su značajne za onaj dio dječje populacije koje većinu ljeta provedu u Zagrebu. Putem radionice djeca povezuju nova i stečena znanja kroz igru i kreativni proces u stvaranje njihovog vlastitog djela.

Realiziraju se u suradnji s Udrugom Pokret i Osnovnom školom Vladimira Nazora.

Radionice su besplatne ali potrebne su rezervacije mjesta sa imenom i prezimenom, godine djeteta na mail: snjezana.pisk@gmail.com 

Foto: Freepik

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.