Učenje i rekreacija

“Prvi izbor” i “Moj planet” – školski časopisi uz koje djeca uče, zabavljaju se i rastu

prvi izbor i moj planet

Čitanje je važno – potaknite ga omiljenim časopisima

Jeste li u školi biti pretplaćeni na neki časopis? Ja jesam i bilo je pravo uzbuđenje dobiti ga u ruke! Naravno, imala sam omiljene rubrike koje sam morala pročitati prve, ali to je bilo dosta teško jer su svi oko mene natezali moj časopis i htjeli ga malo prelistati prije nego odemo kući.

Toliko radosti oko nečega, za što tada nisam uviđala, treba odvojiti i neki novac. Ne znam je li mojim roditeljima to tada bilo skupo, ali meni je vrijedilo svake lipe. I dan danas, zahvaljujući tome i naravno, drugim poticajima, volim čitati sve što mi dođe pod ruku.

Čitaju li vaši školarci?

Iz Mozaika knjiga preporučuju časopise “Prvi izbor” i “Moj planet”, koji su
izvrstan izvor znanja, ali i zabave za svakog školarca! Prvi izbor
dijete uči promatrati svijet na pravilan način, razvijajući kreativnost i maštovitost te uočavajući prave životne vrijednosti.

Moj planet odgaja pak nove naraštaje, svjesne da je ljepota u različitostima, budućnost u skladnom životu s prirodom, a ekološka osviještenost jedini pravi zalog za razvoj prekrasne zemlje u kojoj živimo.

Ako vam se čini da je to nešto što bi zanimalo i vaše dijete, priuštite mu osam godina čitanja. Jer ono je, nadajmo se, uvijek in :).

Časopisi su dostupni u svim školama u Hrvatskoj, a više o njima i kako se pretplatiti pročitajte na stranici Mozaika knjiga .

foto: Mozaik knjiga

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.