Novosti i događanja Zabava i zanimljivosti

Proizvodi za koje nećete moći vjerovati da su ih u osamdesetima reklamirala djeca

Proizvode kao cigarete i pivo nekada su bez imalo sustezanja reklamirala djeca


Dječji proizvodi danas moraju proći niz rigoroznih ispitivanja i testiranja kako bi dospjeli na tržište. No, 80’baš i nije bilo tako. Novim mamama i tatama olako se serviralo svašta, a roditelji su bili više nego lake mete. Dječja sigurnost? To je bila sporedna stvar.

Coca cola za zdraviji početak života

Jer nikada nije prerano za prvu čašu Coca cole! Usto, želite li da vaše dijete bude prihvaćeno u životu i društvu, svakako ćete mu što ranije dati ovaj blagotvorni napitak.

reklamirala djeca

Djeca u celofanu

Bebe zamotane u celofan koje izgledaju kao da ne mogu doći do zraka ili beba omotana u celofan koju roda donosi kao poklon sretnim roditeljima? Celofan je zaista bio i ostao omiljeni proizvod za zamatanje beba.

reklamirala djeca

7-up – čisti užitak za dječje nepce

Ovo piće toliko je čisto i zdravo da ćete ga jednostavno poželjeti dati svojoj bebi. U čašicu ili možda u bočicu s mlijekom kako bi oplemenili okus.

reklamirala djeca

Glomazni držač bočice

Ako vi ne želite raditi ništa, pa čak niti držati svoju bebu, a kamo li bočicu, sigurno ćete poželjeti kupiti ovu simpatičnu, kompaktnu spravicu koja pomalo podsjeća na srednjovjekovnu spravu za mučenje.

reklamirala djeca

Prave mame puše

Mame, slobodno pušite dok grlite svoje dijete…ove cigarete toliko su lagane da ih ono neće niti osjetiti.

Kondenzirano mlijeko 

Ovo kondenzirano mlijeko osim što je jako slatko, toliko je zdravo da će dijete uz njega razviti izvrsne psihičke i fizičke sposobnosti!

Marlboro mama

Uz svoj Marloboro niti jedna mama se nikada neće osjećati “prenapušeno”.

Ne skrivajte bebu od sunca

Nemojte da vaša beba bude gladna sunčeve svjetlosti! Iskvarcajte ju uz lampu za tamnjenje i osigurajte joj preplanuli ten cijele godine.

Pivo majci puno znači

Mama voli svoje pivo, a i beba od njega ima koristi.

Sprava za odvikvanje od sisanja palca

Ako ste ikada muku mučili kako dijete odviknuti od sisanja omiljenog mu palca, sigurno žalite što niste bili roditelji 80′ i priuštili si još jednu krasnu spravicu za mučenje. Kažu, sigurna je i udobna, a tako i izgleda.

Otrov

Što je najbolje za reklamiranje kemikalije, ali one koja je dobra za nas i koja “čuva” našu hranu? Pa naravno, vesela majka – domaćica i majka koja hrani svoju bebu. Dosjetljivo, mora se priznati.

Stol za uživanje

Babee-Tenda stol je za uživanje. Kako djeteta, tako i roditelja koji se o njemu ne trebaju brinuti. Dok je vaše dijete sigurno u stolu kojeg po potrebi možete odgurati u bilo koju prostoriju, umorni tata može se napokon opustiti u naslonjaču dok mu mama visi nad glavom.

Dodaci prehrani

Obično mlijeko i poneki dodatak kao sirup s jetrom bakalara i narančinim sokom izvrstan su izbor za svaku bebu…utječite od najranijih dana pozitivno na djetetovo zdravlje.

Hodalica – ljuljačka

Vaša beba može sjediti, stajati, trčati, ljuljati se i sve ostalo na ovoj “uredskoj” stolici koja se čini vrlo udobna i sigurna.

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.