Istaknute teme

“Prijateljica” tražila svoj poklon nazad nakon što je tek rođeno dijete preminulo!

poklon

Žena je zatražila poklon nazad nakon djetetove smrti, da ga da drugom djetetu!

Kada čovjek pomisli da nema bizarnijeg, iz Velike Britanije dolazi priča koja testira sve granice razumijevanja za neko ljudsko biće. Priča je to majke koja je izgubila dijete rođeno u 29-tom tjedn utrudnoće i koje nije preživjelo.

Mama je već primila darove za svoju bebu, a među njima i od jedne “prijateljica” koja ju je darovala odjećom, mekanom dekicom od flisa i igračkom koja pjeva. Ne bi tu bilo ništa sporno, da tjedan dana nakon djetetove smrti, nije svoj poklon zamolila nazad.

Cijela prepiska objavljen aje na Rdditu, no nakon velike bure koju je podignula, uklonjena je.

Ožalošćena majka tvrdi da tjedan dana nakon smrti bebe koja se trebala zvati Benjamin stiže poruka od jedne od njezinih prijateljica u kojoj ona pita je li njezin poklon već otvaran i korišten.

-Hej draga, baš se pitam jesi li možda koristila nešto od onih stvari što sam ti poklonila. Ako slučajno nisi, voljela bi ih pokloniti Laurinoj bebi. Nadam se da si ok i da odmaraš. Draga, molit da da mi javiš prije nego što potrošim još novca prije Božića, znaš kako je. Lol – glasila je otprilike prijateljičina poruka.

Mama joj odgovara kako nije dobro, da joj je srce slomljeno i da ne može vjerovati da ju uznemirava u ovakvim trenutcima.

-Napisala sam joj da nisam u stvari ništa koristila osim što bih željela zadržati dekicu koja je jako lijepa i mekana. Željela bih u njoj pokopati Benjaimna ako je to u redu – požalila se.

No, prijateljica niti tu nije stala.

-Ovdje sam za tebe dušo, ako trebaš razgovarati ili nešto, i samoj mi je dosta teško u zadnje vrijeme. Javi mi za dekicu što si odlučila, prije nego potrošim još novca na Laurino dijete. Ili možda imaš neku drugu dekicu koju bi mi mogla iskoristiti umjesto moje – slijedile su daljnje bezosjećajne poruke.

Nakon što nije dobila odgovor, pitala je ože li “navratiti” sutra i samo pokupiti ono što nije korišteno.

Mama joj je napisala da nikako ne dolazi i da dekicu ne može dobiti, da će Benjamin biti pokopan u njoj, a da će joj ostatak stvari netko dovesti.

Teško je opisati na kakve je reakcije naišla ovakva objava na društvenim mrežama.

foto: Freepik

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.