Novosti i događanja

Pričaonica kod saonica u Megastoreu Hoću knjigu

pričaonica kod saonica

Pričaonica kod saonica namijenjena je djeci od 6 do 11 godina

Knjižarski lanac Hoću knjigu tijekom ovog posebnog blagdanskog razdoblja veliku pažnju posvećuje čitanju i pričanju priča najmlađima. Tako 15. prosinca u 11 sati u zagrebačkom Megastoreu Hoću knjigu u Bogovićevoj 7 održavaju besplatnu pripovjedaonicu naslova „Pričaonica kraj saonica“ pod vodstvom profesorice hrvatskog jezika Tatjane Barat. Namijenjena je djeci od 6 do 11 godina, a svojeg mališana možete prijaviti putem ove poveznice  

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfX1cyUfvE34afmJSxsQ3rORSh51u8ClF86-3No2sdnVgq8vw/viewform kako biste mu osigurali besplatno mjesto.

Uz pomoć voditeljice djeca će uroniti u čarobnu snježnu zemlju u kojoj se smjestio jedan sasvim poseban snjegović. Nije mu bilo ni na kraj pameti da postoji nešto što se zove proljeće i da bi njegovom osmijehu mogao doći kraj. No snjegoviću je pala na pamet jedna odlična ideja.

O čemu je točno riječ, vaša djeca mogu saznati na spomenutoj radionici, a osim što će slušati priče, govorit će i o važnosti izražavanja osjećaja te napraviti i pravog malog snjegovića kojeg sunčeve zrake neće otopiti i koji će zauzeti važno mjesto u dramatizaciji priče.

foto: Megastore Hoću knjigu

 

 

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.