Istaknute teme Moda i oprema

Predstavljamo Tooth fairy box – vilinski okvir za prvi mliječni zubić vašeg djeteta

tooth fairy box

Tooth fairy box ili Zubić vila okvir neodoljivo je spremište za prvi mliječni zub


Đurđica Iviček, autorica drvenih kutijica u koje možete spremiti svoje narukvice iz rodilišta (Out of boxchild’s birth bracelet) ne miruje s kreativnim idejama. Ovoga puta za roditelje je smislila nešto jednako lijepo i jednako praktično – a to su personalizirane kutijice za pohranu prvog zubića – Tooth Fairy Box – Zubić Vila okvir.

Porazgovarali smo s Đurđicom da nam malo više približi svoj novi projekt.

– Meni je glava prepuna ideja, svaki dan me nešto inspirira i potakne za neku akciju. Kako sam krenula s izradom personaliziranih i unikatnih poklona, odlučila sam da oni zaista budu posebni, nije mi bitna kvantiteta, nego orginalnost i kvaliteta proizvoda. Želim da svaki moj proizvod bude poseban, no ujedno i praktičan, da osim što je lijep i sluzi nečemu. Ideja za Zubić Vilu nastala je kao želja da taj mali vrijedni zubić dobije posebno mjesto i da cijelu priču, koja je često i mučna ( ispadanje prvog zubića ), začinim čarolijom – objasnila nam je Đurđica.

I tako je nastao Tooth fairy box, unikatan i personalizirani okvir koji sluzi za čuvanje prvih mliječnih zubića, na prekrasnoj ilustraciji djevojčice ili dječaka. Na sliku Đurđica još i napiše ime i prezime djeteta te važan kada ih je Zubić vila posjetila. Slova piše posebnim ukrasnim gliterom kako bi cijela priča bila još sjajnija.

Okvir je napravljen od pravog drveta jele, premazan je ekološkim premazom na bazi pčelinjeg voska. Kada ga naručite, Đurđica ga zapakira u čvrstu kartonsku kutiju i tada je spreman za putovanje.

tooth fairy box

Tooth fairy box je spreman za put

Vila i njen prijatelj mjesec napravljeni su od pleksiglasa te „lebde“ iznad ilustracije, a spremište za zub smješteno je u vilinim malim rukama.

Prvi proizvod iz Đurđičinih spretnih ruku, Out ox box child’s bracelet ima nekih dodirnih točaka s Tooth fairy okvirom, no tu je i puno noviteta.

out of box child's birth bracelet

Out of box child’s birth bracelet – personalizirani okvir za pohranu narukvica iz rodilišta

– Princip izrade Tooth fairy boxa se razlikuje od okvira za narukvice, iako imaju par dodirnih točaka. Oba su izrađena od punog drveta jele, no okvir za čuvanje narukvica sastoji se od dva dijela i povezan je posebnim tyvek “papirom”,  dok je Zubić Vila jedan okvir, prekrasna šarena ilustracija te su Vila i Mjesec napravljeni od pleksiglasa u 3D varijanti – ispričala nam je ova spretna kreativka čiji su kupci najčešće roditelji koji žele negdje pohraniti uspomene ili ljudi koji žele darovati neki od okvira za krštenje ili rođendan.

Tooth fairy box

Okviri se mogu naručiti i izvan granica Hrvatske, a Đurđica se nada kako će uskoro zaživjeti i njezin webshop da bi to kupcima i olakšala.

Reakcijama na Out of box child’s bracelet i više je nego zadovoljna te joj je drago da su roditelji prepoznali njezin trud i orginalnost, kaže, ideja ima još puno, pa će ih sve probati izrealizirati u skladu s mogućnostima. Ostaje nam samo da čekamo i vidimo što još dolazi iz Đurđičine malene tvornice koja radi punom parom.

foto: Đurđica Iviček

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.