Djeca s teškoćama u razvoju Novosti i događanja

Predavanje: Odgoj i obrazovanje djece s teškoćama

djece s teškoćama

Roditelje djece s teškoćama prilikom iskoraka u obrazovni sustav muče mnoge dvojbe

Udruga za djecu i mlade s teškoćama u razvoju PONS organizira Zoom predavanje na temu: Odgoj i obrazovanje djece s teškoćama.

Mnogi roditelji djece s teškoćama u razvoju, kada se nađu u razdobljima velikih promjena u svom i životu svoje djece (npr. upis djece u prvi razred osnovne škole ili odabir i upis srednje škole), suočavaju se s nizom nedoumica i nedovoljno dostupnih i razumljivih informacija.

Kako bi osnažili i ohrabrili roditelje prije tog velikog i važnog koraka, Udruga PONS ih poziva na interaktivno predavanje “Primjereni programi i oblici odgoja i obrazovanja učenika s teškoćama u razvoju”.

Predavanje će održati tri mlade magistrice edukacijske rehabilitacije s profesionalnim iskustvom iz posebnog i redovnog obrazovnog sustava. Nastojat će odgovoriti na sva vaša pitanja i osnažiti vas kako bi vam barem malo olakšale i uljepšale uzbudljive periode koji stoje pred vama i vašom djecom.

Potičemo vas da prilikom ispunjavanja obrasca za prijavu na predavanje, otvoreno napišete sva pitanja ili nedoumice koje imate za predavačice!

Predavanje će se održati 24.3.2022. u 19 sati putem Zoom aplikacije.

Predavaćice su: Nikolina Majdak, mag.rehab.educ. Nikolina je radila u zagrebačkoj osnovnoj školi na poziciji stručnog suradnika edukacijskog rehabilitatora, a sada je zaposlena u Udruzi za autizam Zagreb.

Paula Tumir, mag.rehab.educ. Paula je radila u srednjoj školi kao edukacijski rehabilitator stručni suradnik, a sada je edukacijskirehabilitator stručni suradnik u osnovnoj školi.

Tihana Grotić, mag.rehab.educ. Tihana je zaposlena u Centru za autizam izvan Zagreba kao učitelj edukacijski rehabilitator uposebnom razrednom odjelu.

Prijaviti se možete putem obrasca na linku: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScPDkjKMSv076…/viewform

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.