Istaknute teme Zabava i zanimljivosti

Pozovete jedno dijete na rođendan, dobijete još četiri dodatna gosta!

rođendan

Rođendani bi mogli postati prilično gužvoviti da svi vode svoju braću i sestre ili ipak vrijedi pravilo: što više, to veselije?

Na internetu mnoge teme mogu izazvati žustru debatu, a rođendanske proslave su definitivno jedna od njih.

Tako se mama petero djece našla u žarištu rasprave obznanivši na TikTok videu kako je u njihovoj kući uvijek veliko oduševljenje kada netko dobije pozivnicu za rođendan. Jer, ti znači zabava za cijelu obitelj.

Kako, možda se pitate? PA tako što ova mama iz Južne Karoline na proslave uvijek vodi svu svoju djecu, bez obzira koje od njih je pozvano.

-Znači li poziv na zabavu koji je jedno dijete primilo da sva djeca trebaju ići? Ja pripadam timu koji smatra da je to poziv za cijelu obitelj – komentirala je Jeena Wilder, dodajući kako oni donose super poklone slavljenicima.

Razumije da se neki ljudi možda ne slažu s takvim stavom pa se ona uvijek potrudi potrošiti više novca na poklon kako bi nadoknadila “višak” gostiju.

-Moj suprug jako puno radi i često nije kod kuće. Ja provodim puno vremena s djecom i uglavnom svugdje idemo zajedno. Uostalom, nikad ne dovedem djecu bez pitanja, javim se roditeljima slavljenika i pitam za dopuštenje.- objasnila je.

Na raspravu koja se rasplamsala oko svega, odgovorila ej protupitanjem, kojem timu vi pripadate? Ide l ina rođendan samo ono dijete koje je dobilo pozivnicu ili ponekad na party uvalite i mlađeg/starijeg brata ili sestru?

foto: Freepik

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.