Istaknute teme Poklon čitateljima

Poklanjamo: Raščupani lav ili Kimi, nemaš vremena!

Kimi

Raščupani lav i Kimi, nemaš vremena dva su zabavna naslova u izdanju Mozaika knjiga

Došlo je ljeto, a to je idealna prilika da se pročita nešto lagano i zabavno. Ovog puta poklanjamo vam Slikovnicu Raščupani lav ili zabavni roman Kimi, nemaš vremena!, u izdanju Mozaika knjiga.

Raščupani lav slikovnica je namijenjena vrtićancima i predškolcima, simpatična priča o lavu u Parizu koji se smrtno zaljubio u jednu panteru. Kako je ta ljubav završila…pa vidjet ćete…

Kimi, nemaš vremena! duhoviti je roman o psu koji je “prodao” ono što najviše voli kako bi postao zabavniji svojoj vlasnici koja isto baš nema vremena tko im je uzeo vrijeme? E to je tek priča za sebe!

Ako želite čitati neki od ova dva naslova komentirajte nam na portalu ili Fejsu koji biste radije dobili i gdje ćete ga čitati – kod kuće ili negdje na moru, na nekoj planini ili knjiga možda ide s vama negdje na daleki put?

Dobitnika objavljujemo 14. srpnja 2022. na portalu.

foto: Dječja posla

13 komentara

  • Voljeli bi dobiti lavica jer me naslovnica tako podsjeća na alucu kad se digne…sva raščupana ko i lavic
    Čitali bi ga prije spavanja kod kuće…

  • Čitali bi ga na moru,idealno za moju djevojčicu Anetu koja će na jesen u predškolsku!!! Obožava životinje a i knjige o životinjama. ❤️

  • Slikovnica raščupani lav otputovala bi daleko, do mog unuka na Lošinj da ju čita, svaki puta kad ga posjetim za novu slikovnicu me pita. Čitati (razgledavati) slikovnice voli iako je još mali , njegov interes za čitanjem baka uvijek pohvali. Voljela bi da ova zabavna slikovnica dođe njemu u ruke na čitanje, primite lijep pozdrav od bake Sanje.

  • Moj bi sin rado citao “Kimi nemas vremena”. S obzirom da je vrlo aktivan, za citanje najvise ima vremena pred spavanje?

  • Slikovnica Raščupani lav čitao bi jedan novopečeni predškolac u toplim ljetnim večerima u svome krevetu prije spavanja, a možda i koji puta i na moru ?

  • Rado bi dobili Kimi da ju moja djevojcica koja obozava citati procita dok smo na moru a onda bi je poklonili kumici Leoni koja nam dolazi u posjet iz Švicarske gdje bi bio njen novi dom

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.