Poklon čitateljima

Poklanjamo priručnik uz kojeg ćete saznati sve o ADHD-u: od predrasuda do činjenica

ADHD-u

Danas se o ADHD-u priča više nego ikada ranije – zašto je to tako?

Čini li vam se da je ADHD-a sve više oko nas? Svaka škola, vrtić, svaka odgojna skupina ima barem jednog hiperaktivca… Ima li zaista sve više osoba s nekim poremećajem ili smo sve one različitosti koje se javljaju tijekom odrastanja skloni patologizirati?

Postoji li uopće ADHD ili je, kako neki vole reći, to samo “izmišljotina” modernog doba i isprika za loš odgoj?

Na ta i još mnoga pitanja vezana uz hiperaktivnost odgovorit će vam ovaj priručnik domaćih autorica Vesne Hercigonje Novković i Dubravke Kocijan-Hercigonje.

Mi vam ga poklanjamo u suradnji s Egmontom a možete ga nabaviti i sami preko njihova web shopa.

Kako bi priručnik otputovao prema vama, potrebno je ispod ovoga posta na portalu ili Fejsu napisati što vi mislite – je li ADHD “stvaran” ili moguća “moderna tvorevina” i isprika za manjak vremena koje su roditelji posvetili djetetu, a to je rezultirano neželjenim ponašanjem.

Igramo se do 21. travnja 2022 kada objavljujemo pobjednika nagradne igre. Igrajte za sebe, vrtićku skupinu il inekoga kome je možda ovaj priručnik zaista potreban.

foto: Dječja posla

2 komentara

  • Adhd postoji. Nije to samo ona fraza ‘zločesto dijete’. To su napredna djeca koja brzo rastu i žele znati više ali ne znaju to izraziti. Takvom djetetu treba pomoći a ne osuđivati ni njega ni roditelje.

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.