Istaknute teme Poklon čitateljima

Poklanjamo: novi hitovi Davida Walliamsa i Dava Pilkeya

Walliamsa

Uz Walliamsa i Pilkeya vaši će klinci zavoljeti čitanje

Ako vaši klinci vole ili ne vole čitati, uz Walliamsa i Pilkeya će sigurno uživati jer oni preobrate i najtvrdokornije nečitače.

Danas uz pomoć Mozaika knjiga imamo mogućnost pokloniti vam neki od ova tri nova naslova. Walliamsovu “Zvijer iz Buckinghamske palače”, o dvanestogodišnjem princu kojeg čeka borba života. Radnja se pak događa u 2120. godini, a obećajemo da humora ne nedostaje.

Pilkey ovaj put mlade čitatelje oduševljava svojim “Čovpasom – gospodarom buha”, ali i jednim zaokretom u dobrom smjeru, pa nam predstavlja i novog junaka u svojoj dobro poznatoj strip varijanti a to je “Micko Kidov – klub stripoljubaca”.

Jedna od ovih knjiga otputovat će prema vama, možda nešto sporije jer čujemo da Pošta užasno kasni ovih dana.

Dakle, knjiga može biti vaša ako nam komentirate što vaše dijete trenutno čita i koju bisti od naslova voljeli uknjižiti u kućnu knjižnicu.

Dobitnika objavljujemo 23. veljače 2022. na portalu.

foto: Dječja posla

13 komentara

 • Moja curica trenutno čita Nikkin dnevnik, a za lektiru Heidi.
  Još uvijek ratujemo oko čitanja knjiga koje nemaju baš slika, ilustracija tako da bi “Zvijer iz Buckinghamske palače” bila još jedan korak naprijed u stvaranju pravog malog knjiškog moljca. Ne sumnjam da je knjiga smiješna i zabavna, s obzirom da ju je napisao David Walliams, čiju smo Zlu zubaricu pročitali u hipu.

  • Moj sin trenutačno čita Čovpas. Obožava ga i pročitao je već nekoliko nastavaka. Tako da za njega želim Čovpas-gospodar buha jer taj nema 🙂

 • Pip i Popi – Novi romobil je mojoj curici trenutno aktualno, a mislim da bi bila oduševljena sa Čovpasom – gospodarom buha.

 • Moj osmogodišnjak trenutno čita Kapetana Gaćešu. Izvrsna knjiga za čitače početnike kojima čitanje nije najdraža aktivnost ? I humor je taman na razini mlađe djece? Rado bi udomili knjigu Čovpas gospodar buha.

 • Obožava čitati, ali samo knjige sa strašnim čudovištima, pa tako sada kao mladi čitatelj čita odnosno vježba čitati Mitska čudovišta- poluljudi poluzvijeri.
  “Zvijer iz Buckinghamske palače” bi za njega bila pravi izbor!

 • Mladi gospodin čita Kekeca na vučjem tragu. Moja knjiga iz djetinjstva i dobra stara Biblioteka vjeverica su nađeni na tavanu nakon puno godina stajanja. Rado bi citali Zvijer iz Buckinghamske palače.

 • Moja gospođica je potpuno zaluđena Čovpasom, kupili smo joj tri knjige da ima u kolekciji.
  Bila bi oduševljena kada bi se kolekciji pridružila i knjiga Čovpas-gospodar buha.

 • Trenutno se čita Petar Pan, a prije par dana je pročitao Lav, Vještica i ormar od C. S. Lewis, a Pax : putovanje kući od Sara Pennypacker je ostavio za kraj.
  Rado mi smo udomili Walliamsovu “Zvijer iz Buckinghamske palače”, tu još nije pročitao iako je dobar dio knjiga od Davida Walliamsa pročitao.

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

pilot138 jempol88 playbet88 pusatwin nusa365 gebyar123 sikat88 mantul138 bonus138 kencana88 koko138 abcslot rupiah138 monsterbola daget77 bolagg babe138 money138 dog69 mantra88 ligagaruda mayora88