Istaknute teme Poklon čitateljima Učenje i rekreacija

Poklanjamo dvije polugodišnje pretplate na dječji časopis Prvi izbor

Nakon ljetne stanke školarci se od danas ponovno vraćaju svojim školskim dužnostima. Uz školske udžbenike djeca mnoge informacije upijaju i kroz dodatne knjige i časopise, a iz Mozaika knjiga već stižu super vijesti za sve znatiželjne školarce – našim čitateljima odlučili su pokloniti dvije polugodišnje pretplate na časopis PRVI IZBOR.

Časopis Prvi izbor poticajan je za samostalno čitanje djece ali i čitanje djeci

Dječji časopis Prvi izbor namijenjen je učenicima od 1. do 4. razreda osnovne škole, učiteljima, roditeljima i knjižničarima. Koristi se kao pomoć u ranom učenju hrvatskog jezika. Koristan je i u nastavi prirode i društva, likovne i glazbene kulture, dramskog odgoja i odgoja za vrijednosti.

Časopis Prvi izbor je: poticaj za samostalno čitanje djece ili čitanje djeci čime se razvijaju čitanje, govorenje, pisanje, slušanje i učenička, učiteljska i roditeljska kreativnost. Također je velik poticaj za stvaranje svim književnicima za djecu i dječjim ilustratorima.

Kako bi osvojili jednu od dvije polugodišnje pretplate ostavite komentar koji vas se dječju časopis najviše dojmio, bilo da je riječ o časopisu koji čitaju vaša djeca ili ste ga vi čitali kao školarci.

Dobitnike ćemo objaviti u ponedjeljak 20. rujna.

Foto: Mozaik knjiga

4 komentara

  • Prvi izbor.Bilo bi super da nastavi pratiti naš prvašić,do sada je samo listao od starijeg brata koji je kupovao ovih godina.

  • Drvo znanja će mi zauvijek biti broj 1.Svaki broj je bio svojevrsna enciklopedija, naš prozor u svijet tih davnih ’90-ih godina bez interneta. Čitala su ga sve generacije u našoj obitelji-od mene i seke do roditelja i bake. Sva izdanja sam čuvala u registratorima i moji roditelji ih i dalje čuvaju 🙂

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.