Poklon čitateljima

Poklanjamo 2 ulaznice za bajku Hansa Christiana Andersena “Princeza i svinjar”

princeza i svinjar

Princeza i svinjar predstava je namijenjena djeci od 4 godine


Kazalište Smješko kao dio klastera Zmajevo gnijezdo u nedjelju 25. rujna u 17 sati u kazalištu Mala scena održava predstavu Princeza i svinjar prema poznatom dječjem tekstu H.C.Andersena.  Šarena, vesela i poučna predstava namijenjena je djeci od 4 godine.

Radnja predstave

Ovo je priča o ljubavi i putevima kojima ljubav dođe do srca svakog čovjeka. Priča nas vodi u lijepo, malo, ali siromašno kraljevstvo. U njemu življaše lijepi i mladi princ, koji je naravno bio zaljubljen u lijepu ali i razmaženu princezu. Princeza, ljuta što nije došao na njezin bal, ga niti ne pogleda….
Kako je uspio princ-svinjar svojom ljubavlju dotaknuti princezinu ljubav, pogledajte u najnovijoj predstavi kazališta Smješko, nastaloj prema istoimenoj bajci, velikog danskog spisatelja- H.C. Andersena.

U suradnji s kazalištem Smješko poklanjamo vam 2 ulaznice za predstavu u nedjelju u 17 sati u kazalištu Mala scena. Možete ih osvojiti na način da na našoj Facebook stranici ili portalu ispod teksta upišete ime djeteta koje vodite na predstavu 🙂

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.