Novosti i događanja Za roditelje

Plesni studio Danzart poziva mame na tjedan besplatnog vježbanja od jutra do mraka!

vježbe za trbuh, leđa, stražnjicu

Osim programa za mame, studio Danzart nudi i programe za djecu poput baleta


Drage moje mame:)

Želim vam najaviti tjedan besplatnog vježbanja u plesnom studiju Danzart u Pavla Hatza 12 od 25-30 rujna od jutra do mraka!

Možete vježbati kad god, koliko god i koji god program želite! Svi su satovi taj tjedan besplatni i Studio je otvoren samo za vas. Ukoliko vas se koji program svidi nakon sata ga možete i upisati za mjesec listopad.

Nudimo i programe za djecu poput baleta, playing with movement (3-6 g.), zatim baleta za odrasle, suvremenog plesa za djecu i odrasle, modernog plesa i kinetike, a moja malenkost  će vas provesti kroz razigrani FLOwDANCEing (ponedjeljkom od 21-22 sata), maštovitu jutarnju plesnu yogu ili MINDFUL MOVEMENT (utorkom i četvrtkom od 8.30-9.30) te ojačati kralježnicu kroz realign and reshape  (ponedjeljkom i srijedom od 9.30-10.30).

Dođite već u ponedjeljak i odaberite omiljeni program za dijete i sebe. Ukoliko ste zainteresirani za kratki pregled i opis programa i voditelja slobodno posjetite Danzartovu fb stranicu ili danzart internet stranicu.

 

Onima kojima je Zagrebački plesni centar zemljopisno bliži pozivam vas na broj 10 da od 2.10. krenemo s programom JUTARNJE GIMNASTIKE (pon i sri od 7.30 do 8.15) i AFTERNOON FUSIONOM (ut i čet od 17-18 h).

Prve tri brze i spretne mame (za jedan od programa) koje se jave dobit će upis u programe za mjesec listopad 50% od pune cijene.

Za sve ostale info javite mi se slobodno na broj mobitela 099-6921-232 ili mi slobodno pišite na sandrasok2000@gmail.com

Veselim se novoj sezoni s vama! Stoga, ne oklijevajte i iskoristite klasove for free i ugodan popust za jutarnju gimnastiku i afternoon fusion:)

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.