Istaknute teme Zabava i zanimljivosti

Pale sam na svijetu i Grga čvarak – pogledajte online predstave za djecu

Dječje kazalište Branka Mihaljevića u Osijeku nastavlja s programom “Ostani kući i kazalište uključi”.

Predstava Pale sam na svijetu nosi poruku da nam je često najveća želja život koji imamo, pun ljubavi obitelji i prijatelja

Ove nedjelje, 3. svibnja 2020. u redovitom terminu nedjeljne matineje u 10 sati i 30 minuta na Osječkoj televiziji i na Facebook stranici Kazališta na rasporedu je  predstava „Pale sam na svijetu“ koju je prema svjetski poznatoj priči Jensa Sigsgaarda režirao Ivan Kristijan Majić.

Iz Kazališta pozivaju djecu da prave društvo Paletu pravite i da pogledaju jednu od onih priča koja stvara mostove između svijeta odraslih i svijeta djece.

-Mogućnosti koje pruža svijet oko nas, u očima djeteta prilika su za igru i istraživanje, a Pale, kao jedini dječak koji je uistinu i dobio priliku da ostvari sve svoje želje, uvodi i djecu i odrasle u jedan novi svijet – svijet neograničenih mogućnosti. Ostvariti sve snove, nešto je što bi i odrasli voljeli, ali kako odrastamo, učimo da je neke snove ljepše sanjati nego ostvariti – kazali su iz Kazališta.

Priča o Paletu, priča je o dvije krajnosti u svakome čovjeku, o lutalici i istraživaču, željnom novih pustolovina i iskustava, a s druge strane o želji za sigurnošću i sigurnim okruženjem u svakome od nas. Recept uspjeha ove priče leži i u pouci da je često najveća želja u životu upravo onaj život koji imamo, pun ljubavi obitelji i prijatelja. Ovo je predstava koja ima za cilj u svakome od njenih gledatelja pobuditi upravo taj osjećaj.

U predstavi su izvrsne uloge ostvarili nagrađivani glumici Areta Ćurković i Edi Ćelić, a repriza je predviđena za subotu 9. svibnja u 15,30 na Osječkoj televiziji.

Podsjećamo da ove subote, 2. svibnja u repriznom terminu na Osječkoj televiziji u 15,30 ponovno možete pogledati predstavu Grga Čvarak.

Foto: Dječje kazalište Branka Mihaljevića

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.