Istaknute teme Moda i oprema

Ovo su najskuplja kolica na svijetu – za pobjednika treba izdvojiti oko 40 tisuća kuna

Među onima koji su djeci priuštili najskuplja kolica na svijetu su i Kate Middleton i princ William


Kupnja kolica nikada nije bila jednostavnija – pregršt trgovina i web shopowa nude raznorazne modele, klasificirane po cijenama, udobnosti, veličini te naravno potrebama.  Provjerili smo koja su najskuplja kolica na svijetu i po čemu su posebnija od onih ostalih. Presudu isplatili se kupiti tako skupa kolica, u cijeni prilično dobrog rabljenog automobila ili je riječ o snobizmu donesite sami.

1. Silver Cross Balmoral – 42.000 kn

Ova kolica proizvode se od 1877. godine i osobni su favorit i kraljevske obitelji Velike Britanije pa ih je tako koristila i Kate Middleton, vojvotkinja od Cambridgea. Popularno ih nazivaju Rolls Royce kolica!

2. Silver Cross Aston Martin Surf 2 – 25.000 kn

Ovo je ekskluzivna linija kolica. Ona dolazi s nevjerojatnom cijenom od 3000 funti! Sigurno smo sigurni da bi Jamesu Bondu dao izbor, gurnuo bi ovu kolica! Ima vlastitu potvrdu o provjeri autentičnosti.

3.  Versace Book Plus Stroller – 22. 800 kn

Ako je Versace, mora biti cool no ako je Versace, mora biti i skupo. Presvučena su s brokatnom tkaninom, a sastoje se od kolica za djecu, kolijevke i torbe za pelene. Ovaj zanimljivi sistem dostupan je u dvije varijante, onoj rock’n’roll u crnoj boji te delikatnoj bijeloj izrađenoj od umjetne kože.

4. Bugaboo kolica oslikana likom Andyja Warhola – Donkey – 15.000 kn

Kolica karateriziraju platna oslikana likom Andyja Warhola, američkog slikara, dizajner i filmaša. U ograničenom izdanju mogu se nabaviti i kolica s printom lika  Marilyn Monroe.

5. iCandy Peach London – 12.700 kn

Iznimno lijepa i učinkovita kolica, jedinstvena po svojoj boji, pamučnoj tkanini i ilustracijama, uključujući London Red Bus. Također, ova kolica mogu biti i za blizance, no ne idu u širinu već se postave jedna iznad drugih.

6. Stokke Trails – 11.700 kn

Ova kolica odvest će vas gdje god poželite – u svim vremenskim uvjetima i svim terenima. Kao i kod svih ostalih Stokke dječjih kolica košara i sjedalica podignuta su te potiču povezanost djeteta i roditelja. Super lagana upravljivost osiguravaju glatku vožnju, a veliki, zrakom punjeni kotači i napredni amortizeri osiguravaju ugodnu vožnju djetetu. Mogu se koristiti sa košarom, sjedalicom ili autosjedalicom, a imaju tri pozicije okrenute prema roditelju – spavanje, odmor i aktivnost i dva položaja okrenuta prema naprijed: odmor i aktivnost. Velika, vodootporna košara za shopping spriječava da se vaše stvari smoče ili zaprljaju.

7. Silver Cross Kensington – 10.500 kn

Silver Cross je daleke 1877. godine počeo patentirati novi sistem izrade kolica za bebe zahvaljujući poštaru Williamu Wilsonu. On je osmislio inovativni sistem opruga na konstrukciji sa dvostranom košarom te zapravo izumio moderna kolica. Godine 1900. godine Silver Cross dobiva Kraljevsko priznanje i od tada zauzima posebno mjesto u srcima nacije. Od prvih Silver Cross kolica, svaka nova ideja, svaki dizajn, napredak u proizvodnji, svaka i najmanja promjena odgovor su na potrebe roditelja i djece. Izuzetno ponosni na povijest, tradiciju i porijeklo, u Silver Crossu smatraju privilegijom da preko milijun budućih roditelja vjeruje u njihove proizvode. Glavne značajke: C-opruge amortizera, ručno rađeni detalji, stražnji sistem kočnice-na polugu, kromirani, žičani, ručno rađeni kotači, tradicionalan način ručne obrade metala.

8.  Fendi Carrozina Pram – 10.000 kn

Fendi Carrozina Pram su na glasu kao klasična, pouzdana i šarmantna kolica. Kolica su kromirana, a za mnoge dijelove koristi se prava koža. Bebe će u njima privući maksimalnu pažnju.

9. Orbit Baby Stroller – 6.300 kn

Mnoge slavne osobe poput Kim Kardashian, Sarah Michelle Gellar i Tori Spelling vole Orbit Baby kolica pa su stekla status kolica koje koriste slavne osobe. Izrađena su od ekološki prihvatljivog materijala, glatka su i čvrsta, no dizajnirana su da dugo traju.

10. Phil and Teds Vibe Buggy – 6.000 kn

Phil i Teds Vibe Buggy su kolica za obitelji koje misle imati više djece. Dizajnirana su tako da se u njima mogu voziti dvoje djece i to ne samo u manjoj dobi već i kasnije, kada su u fazi sjedenja.  Iznimno su zanimljiva, praktična i jednostavna za održavanje i korištenje.

11. Maclaren Grand Tour LX – 5.700 kn

Maclaren Grand Tour je skupa, ali stabilna kolica koje kupuju poznate osobe. Imaju na ručkama termostat, svjetla, reflektore s daljinskim upravljanjem i slično.

12. Quinny Buzz – 4.300 kn

Quinny Buzz jednostavnakolica no moguće je kombinirati sve dodatke. Specifična su po ručki koja se može produžiti ili smanjiti te po automatskom sustavu za rasklapanje što znatno olakšava rasklapanje uz malu djecu u krilu.

13. Maclaren Techno XT – 2.700 kn

Maclaren Techno XT lagana su i prostrana kišobran kolica dizajnirana za potpuni užitak u vožnji. Dječja kolica Techno XT pogodna su za korištenje od rođenja pa sve dok dijete ne dosegne težinu od 15 kg. Konstrukcija Maclaren Techno XT dječjih kolica izrađena je od laganih i čvrstih legura aluminija serija 6000 i 7000, koje se koriste za izradu zrakoplova. Maclaren je jedini brand koji daje doživotnu garanciju na konstrukciju dječjih kolica. Opremljena su navlakom za kišu, krovićem, košarom za potrepštine, praktičnom ručkom za prenošenje sklopljenih kolica i sigurnosnim pojasevima u 5 točaka. Ergonomske ručke dječjih kolica Maclaren Techno XT mogu se podešavati po visini (2 položaja), kako bi i roditeljima višeg rasta omogućile ugodno upravljanje kolicima.

14. Baby Jogger Mini – 2.000 kn

Nagrađivana kolica Baby Jogger Mini su za sportski nastrojene roditelje ili one koji su uvijek u pokretu. Mini kolica imaju  Baby Jogger’s patentirano brzo sklapanje, prozračno sjedište koje se može nagnuti u skoro horizontalan položaj s tendom koja pruža zaštitu od lošeg vremena. Na kolica je moguće montirati i drugu opremu, a sistem amortizera i specijalnih kotača čine kolica idealnim za svakodnevno korištenje.

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.