Istaknute teme Poklon čitateljima

Osvojite zbirku bajki braće Grimm!

Uz zbirku bajki braće Grimm s pričama o Snjeguljici i sedam patuljaka, Trnoružii i Crvenkapici, uživat će i mališani i roditelji.

bajki

Čitanje bajki djeci potiče maštu i razmišljanje

Bajke braće Grimm ne treba posebno predstavljati. Radi se o omiljenim pričama na kojima su odrasle generacije i koje će se čitati, pa valjda uvijek! No, i bajke s vremena na vrijeme zatrebaju novo ruho, a ono im je dano u Mozaiku knjiga i moramo vam reći, izgleda izvrsno.

Darujemo vam jednu slikovnicu da provjerite i sami, a u njoj se nalaze tri prekrasne bajke – Snjeguljica i sedam patuljaka, Trnoružica i Crvenkapica.

Vi ih znate, a vaši mališani ih tek trebaju upoznati, pa zašto ne u ovom “poboljšanom” izdanju? Nama je knjiga omiljeni poklon za pod bor. Ovaj će vam poklon možda stići nakon Božića, ali sigurno će dobro doći u vašoj kućnoj knjižari.

Da biste osvojili bajke braće Grimm, lajkajte i podijelite ovaj post te nam u komentar napišite koju ste posljednju bajku pročitali svom djetetu. Komentare možete ostaviti i na portalu, a igramo se i na našem Instagramu @djecjaposla.com.

Dobitnika objavljujemo 27. prosinca 2019.

foto: Dječja posla

2 komentara

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.