Novosti i događanja Poklon čitateljima

Osvojite ulaznice za stand-up show za mame i bebe u Studiju Smijeha

stand-up show za mame i bebe

Stand-up show za mame i bebe prilika je za subotnju razbibrigu i izlazak te puno smijeha


Majčinstvo i briga oko bebe ne moraju značiti da je gotovo s izlascima. Upravo zato zagrebački Studio Smijeha (Hebrangova 10) organizira stand-up show za mame s bebama. Show će se održati u petak, petak, 13.04. u 11:30, a zbog iznimnog interesa, održat ćemo show i u subotu 14.04. u 11:30 sati.

To je prilika za roditelje koji su često prisiljeni zbog brige o bebi ograničiti svoj društveni život da napokon izađu u grad tijekom dana i zabave se.

Imati bebu je prekrasno, no zbog manjka dnevnih aktivnosti i zabavnih sadržaja, roditelji nemaju puno izbora. Zato mame, umjesto da vode svestran, aktivan život, često moraju ostajati kod kuće i ograničiti svoj društveni život. Ovo je prilika za mlade mame da izađu iz kuće sa svojim bebama i dođu na dozu druženja i zabave.

Show s pauzom traje 75 minuta, bebe će dočekati mekani pod, igračke i stol za presvlačenje, a osiguran je i smještaj za kolica. Dobno ograničene za bebe je 18 mjeseci, jer je program namijenjen odraslima.

Studio smijeha želi poklanjanjem ulaznica razveseliti dvoje roditelja i njihove mališane, tako da vam poklanjamo 2×1 ulaznicu za subotnji stand-up show  (14.04) u 11:30 sati. Kako biste osvojili ulaznice potrebno je lajkati i podijeliti post te u komentar napisati tko dolazi na predstavu. isti komentar možete ostaviti i na portalu i na Facebook stranici. Dobitnicima se javljamo u petak u 16 sati.

foto: Studio Smijeha

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.