Istaknute teme Poklon čitateljima

Osvojite ulaznice za hit predstavu Maša i Božić u kazalištu Trešnja

Maša i Božić

Predstava Maša i Božić namijenjena je djeci od tri godine na dalje


Uz sve veći pritisak konzumerizma često zaboravljamo temeljne vrijednosti Božića.  Zato je tu djevojčica Maša, naslovni lik iz popularne knjige Sanje Pilić, da ih sa svojim zlatnim srcem i ljubavlju prema svim ljudima, a posebno prema starima i siromašnima, na to podsjeti. Maša ne pristaje na to da će neki ljudi Božić provesti sami i tužni, pa uz pomoć prijateljice Tajane organizira proslavu za cijelo susjedstvo da bi svima približila ljepote ovog blagdana. Tako mala, a tako mudra, Maša nas uči da je cijelo čovječanstvo jedna velika obitelj.

Ako još niste pročitali knjigu ili pogledali predstavu Maša i Božić, vrijeme je da učinite i jedno i drugo. U suradnji s kazalištem Trešnja, mi ćemo vam pomoći da odgledate predstavu te vam poklanjamo dvije ulaznice za predstavu 04. siječnja 2018 u 18 sati.

Kako biste osvojili ulaznice lajkajte i podijelite ovaj post na Facebooku te nam u komentar napišite tko bi gledao Mašu i njenu viziju proslave Božića. Dobitnika objavljujemo 30. prosinca 2017 na portalu.

foto: kazalište Trešnja

 

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.