Istaknute teme Poklon čitateljima

Osvojite svjetski hit krimić Psi iz Rige kojeg vam poklanja Mozaik knjiga


psi iz rige

Psi iz Rige i Henning Mankell ovaj put vas vode u srce smrznute Latvije


Ribarska brodica polako se približavala. Holmgren je navukao kapu na lice i izašao iz kormilarnice. Hladan vjetar ošinuo ga je po licu kad je ugledao dva trupla. – Prokletstvo – rekao je. – Samo nam je to još nedostajalo.

Tko su mrtvi muškarci? Kamo je nestao čamac za spašavanje? Istraga će ovaj put odvesti detektiva Wallandera u istočnu Europu.

Jednog hladnog dana u veljači na švedsku se obalu nasukao čamac za spašavanje. U njemu su ležala dvojica muškaraca, obojica mrtvi, obojica ubijeni, kako je utvrdio Kurt Wallander. Tragovi ga odvode u Rigu gdje upoznaje ženu imenom Baiba Liepa, suprugu ubijenoga policijskog službenika koji je previše znao o nedjelima u svojoj zemlji. Kad se Wallander zaljubi u Baibu, njegove srčane tegobe, stres izazvan poslom koji obavlja te briga za kćer Lindu u Stockholmu postaju sporedni. Ona mu pomaže u istrazi koja će ga duboko uvući u podlu zavjeru. On se neustrašivo bori za pravednost, dovodeći pritom vlastiti život nekoliko puta u opasnost…

Ovo je samo dio radnje poznatog svjetskog hit romana Psi iz Rige iz pera već proslavljenog Henninga Mankella.  Danas vam izdavačka kuća Mozaik knjiga poklanja jedan primjerak zaista uzbudljivog krimića koji će vas odvesti na neočekivano putovanje.

Želite li udomiti ovaj krimić i upustiti se u još jednu pustolovinu s detektivom Wallanderom, lajkajte ovaj post te u komentar napišite tko je vaš omiljeni pisac. Komentar možete ostaviti na Facebooku ili portalu. Dobitnika objavljujemo 12. travnja 2018. 

foto: Mozaik knjiga

5 komentara

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.