Istaknute teme Poklon čitateljima

Osvojite svjetski bestseler “Igra na danski način”

igra na danski način

Igra na danski način doživjela je popularnost poput Danskog odgoja djece

Igra na danski način još je jedna knjiga danske autorice Iben Dissing Sandahl koja je već oduševila čitatelje širom svijeta “Danskim odgojem djece”.

Što je to što svi mi možemo naučiti od male zemlje na sjeveru Europe koja nam je svima možda najpoznatija po Lego kockama i Maloj sireni?

Jedna od najbitnijih stvari je kako igrom odgojiti uravnoteženu, otpornu i zdravu djecu, što je vjerujemo, cilj svih roditelja.

-Danas je velik broj dječjih aktivnosti pod nadzorom i vodstvom odraslih što može nepovoljno utjecati na djetetovu sposobnost slobodnog izražavanja – zaključila je Sandahl koja u još jednoj hit knjizi piše o danskom načinu igranja, zašto se uopće igrati, različitim prostorima za igranje, vrstama igara, a daje i praktične savjete za roditelje.

Kada je igra u pitanju, ova je knjiga sigurno jedna od najpoznatijih u svijetu, a zahvaljujući Egmontu može dospjeti i u vaše ruke.

Lajkajte i podijelite ovaj post te nam u komentar napišite koja je omiljena igra vašeg djeteta. Komentirajte nam i na našem portalu Dječja posla. Dobitnika objavljujemo 15. travnja 2019 godine.

foto: Dječja posla

18 komentara

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.