Istaknute teme Poklon čitateljima

Osvojite slikovnicu Zeko Vjeko više ne treba dudu koja će pomoći vašem djetetu u odvikavanju


zeko vjeko više ne treba dudu

Zeko Vjeko više ne treba dudu zabavna je slikovnica s prozorčićima


Krećete li uskoro odvikavati dijete od dude ili možda mučite muku s tim već neko vrijeme? Simpatična slikovnica Zeko Vjeko više ne treba dudu pomoći će vam u tom poslu.

Naime, u slikovnici se radi o malom zeki Vjeki koji ne može bez dude iako više nije beba. Njegova mama ga uvjerava da mu duda ne treba, no Vjeko se ne da i kreće se igrati sa svojim prijateljima. No, oni su dudu odavno odbacili. Koliko se god Vjkeo trudi sporazumjeti s njima, ne razumiju ga što govori jer ne želi izvaditi dudu iz usta.

Malo po malo Vjeko uviđa da doista samo male bebe još imaju dude, a njegovi mu prijatelji objašnjavaju kako je i njima na početku bilo teško naviknuti se da ju nemaju. I, Vjeko odlučuje pokušati! Hoće li doista uspjeti i kako, saznat ćete u slikovnici koja kao bonus ima ono što sva djeca vole, a to su prozorčići na rasklapanje iza kojih se uvijek nešto zanimljivo krije.

Slikovnica je namijenjena djeci od dvije godine na više.

Zeko Vjeko više ne treba dudu poklanja vam Mozaik knjiga , a kako biste je osvojili potrebno je lajkati i podijeliti ovaj post te u komentar napisati koga ćete uz pomoć nje odvikavati od dude. Isti komentar možete ostaviti i na portalu ispod teksta. Dobitnika objavljujemo 20. ožujka na portalu.

foto: Mozaik knjiga

3 komentara

  • Slikovnica mi je uistinu potrebna za moj posao koji je najljepši na svijetu,a to je rad s nalom dječicom i to od jaslica do škole,zaista bi bila sretna da ju osvojim,kako bi pomogla svojoj dječici kod odvikavanja od dude,jer su roditelji preslabi za donošenje te odluke a teta je ipak teta koja sve zna i koju vole slušati😄😅😍🤗hvala punooooo 😘😘😘😘😘😘

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.