Čitaonica Istaknute teme Poklon čitateljima

Osvojite slikovnicu Plašljiva vjeverica u mraku

plašljiva vjeverica u mraku

Plašljiva vjeverica u mraku knjiga je za sve male čitatelje koji s mrakom nisu “na ti”

Tko se boji mraka još? Vjerujemo da bi se među našim mališanima sigurno našlo nekoliko njih koji žele da im u sobama po noći gori svjetlo ili koji ne vole odšetati do wc-a po mraku. Što sve vreba u mračnim kutovima i što ako nas snađu ružni snovi u toj potpunoj tmini? Brrrrr!

Znate tko se još bolji mraka? Pogodili ste, plašljiva vjeverica! Plašljiva vjeverica serija je slikovnica koja nas je oduševila, jer je jednostavno drugačija! A to će vam biti jasno čim pogledate bogate ilustracije koje slikovnicu čine i duhovitom i zabavnom, ali i poučnom.

Izvrsna je za djecu od tri godine pa do prvog razreda osnovne škole, iako je, moram priznati, zabavna i nama roditeljima.

Ako trebate akcijski plan za loše snove koji vrebaju iz mraka, ova slikovnica koju nam daruju iz Naklade Nika je u stvari sve što vam je potrebno. Malci će kroz još jednu zabavnu vjeveričinu pustolovinu shvatiti kako se izboriti s ružnim snovima i riješiti se straha od mraka. Jer, vjerujte nam, plašljiva vjeverica zaista ima gomilu ideja kako to postići!

Možete ju osvojiti ako lajkate i podijelite ovaj post te nam u komentar ispod ovog posta napišete čega se vaš mališan najviše boji.

Dobitnika objavljujemo 13. listopada 2020. na portalu.

foto: Dječja posla

7 komentara

  • Imam dvoje djece. Starije, prvasica, boji se mraka, i to bas jako. A mladje dijete, sin koji za par dana slavi treći rockas, boji se spavati sam. Ni po danu, ni po noći neće sam u krevet.

  • Evo baš friško od jučer – bušilice. Gospon je majstor i pol kad je tišina, a kad tata upali bušilicu skriva se kod mame.

  • Trenutno se najviše boji mraka,čak i po danu zna upaliti svjetlo kada ide na WC iako ima prozor koji baš dobro osvjetli. Po mraku TV mora biti upaljen,inače se odmah budi i zove me da ga upalim jer ga je strah. I boji se slijevanja i grmljavine jer zna da nekad nestane struje uz to dvoje.

  • Imamo dvije cure, starija ne želi spavati u mraku jer kaže da se boji.. Jednom je vidjela mrave ispred kreveta, drugi put joj je miš bio ispod deke, treći put se bojala nekakvog crtića što je bio na tv-u i sl.. Tako da bi nam ova knjigica super došla kao pomoć da je riješimo straha i da možemo odspavati cijelu noć u komadu..

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.