Istaknute teme Poklon čitateljima

Osvojite slikovnicu Mali princ u novom ruhu: Omiljenu priču pratite kroz proširenu stvarnost!

Mali princ

Mali princ svevremenska je bajka, sada u novom ruhu

Sve se modernizira, pa je tako došao red i na Malog princa. U Mozaiku knjiga znaju koliko je važno da djeca čitaju, no za to ih nije uvijek lako zainteresirati. No, kada im se ponudi nešto novo i njima blisko, to bi moglo postati zanimljivije i jednostavnije.

Mali princ, klasik je koji generacije i generacije ostavlja bez daha. Svevremenska je to priča o dječaku koji upoznaje svijet na svoj način, a glavna je ideja priče da odrasli nauče taj isti svijet promatrati dječjim očima. Na kraju, dolazi se do jednostavne spoznaje: Najvažnije stvari u životu ne mogu se kupiti novcem.

U omiljenoj pametnoj bajci napisanoj jednostavnim i čitkim jezikom sada možete uživati i putem aplikacije koja vas na određenim dijelovima knjige vodi u proširenu stvarnost. Dakle, Mali princ u 3D obliku! Vole li vaši klinci čitati, ovo će za njih biti prava poslastica.

Mozaik knjiga daruje vam jedan primjerak Malog princa, a sve što trebate je lajkati i podijeliti ovaj post te u komentar napisati tko će čitati Malog princa 🙂

Isti komentar možete ostaviti i na portalu. Dobitnika objavljujemo 16. svibnja 2019.

foto: Dječja posla

6 komentara

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.