Istaknute teme Poklon čitateljima Zabava i zanimljivosti

Osvojite slikovnicu i saznajte zašto je princ postao gusar

StoryClub i Dječja posla daruju Vam sasvim drugačiju slikovnicu u obliku gusarske karte


Nakon što smo u nekoliko navrata podijelili sve gusarske karte iz prve serije, StoryClub i Dječja posla ovaj tjedan daruju Vas s dvije nove  slikovnice. Riječ je također o gusarskim kartama-slikovnicama autora Nikole Pejnovića koje je ilustrirala Marina Ivačić, a koju će vaši mališani poput pravih gusara morati razmotati da bi ju mogli pročitati.

Tema ove slikovnice je Princ gusar koji je jednog dana zgazio kućicu dobre vile koja ga je začarala kazavši mu da neće biti sretan sve dok ne nađe pravo istinsko blago.

20150819_212814

Princ je potom kupio brod i postao pravi gusar pljačkajući sve brodove kako bi pronašao pravo, istinsko blago. Osvojite kartu i pročitajte kakvo je to blago princ blago našao i na što je vila mislila kada ga je začarala.

20150819_212900

Da bi dobili slikovnicu potrebno je napisati komentar komu bi dali slikovnicu i to ispod teksta na fecebooku ili našoj stranici te naš tekst o slikovnici podijeliti na vašem facebook profilu. Tko je dobio slikovnicu saznat ćemo slučajnim odabirom i objaviti u ponedjeljak, a dobitnicima će u roku nekoliko dana na kućnu adresu stići gusarska karta.

14 komentara

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.