Čitaonica Poklon čitateljima

Osvojite slikovnice Plašljiva Vjeverica na plaži

plašljiva vjeverica na plaži

Plašljiva Vjeverica na plaži slikovnica je prepuna zabavnih detalja ali i ponekom poukom

Došlo je ljeto, vrijeme je odlaska na more, sunčanja, kupanja i uživanja. No, kako za koga. Znate li nekoga tko nije baš oduševljen s ovakvim provođenjem ljeta jer se boji svega, od gužve do zaraze? Takva je i naša Plašljiva Vjeverica koja se u ovoj pustolovini odlučila zaputiti na plažu kako bi pronašla školjku i tako si “priskrbila” zvuk mora u vlastitu dvorištu.

Možda vama zvuči jednostavno, ali Plašljivoj Vjeverici sigurno nije! Taj put treba dobro isplanirati, a i kada planiraš ne ispadne sve uvijek kako treba. To ćete svakako naučiti u ovoj izrazito duhovitoj slikovnici s puno zabavnih detalja, karti, popisa i planiranja jedne vjeverice.

plašljiva vjeverica na plaži

Mi smo je danas pročitali dvaput, a klinci su uživali, prvo jedna od 7, a potom i jedan od 4 godine. A sobzirom da s ei mi spremamo za more, tema je apsolutno pogođena.

Vi ju možete čitati baš na moru, ako to želite, ali i bilo gdje drugdje jer vam u suradnji s Nakladom Nika poklanjamo dvije slikovnice Plašljiva Vjeverica na plaži.

plašljiva vjeverica na plaži

Ako želite da dođe k vama u ruke, komentirajte nam na Facebooku ili portalu što će vaši klinci čitati ovog ljeta na moru ili bilo gdje drugdje na odmoru. Dvoje dobitnika objavit ćemo 22. srpnja 2020. na portalu.

foto: Dječja posla

6 komentara

  • Slikovnice nosimo čak i na plažu, a trenutno su aktualne Istraži more, Alba riba koja živi sto godina i Kapljica Aqua Maris.

  • Trazimo je, jedanput smo čitali posuđenu, čak smo i napravili kolaž ilustraciju Plašljive vjeverice ?

  • Mi maleni čitamo one koje idu dobro u usta, a za kasnije kad naraste beba čeka je čitava polica slikovnica, časopisa….. S čitanjem ćemo ići po redu.

  • Trenutno nam je omiljena slikovnica Baš je fora u vrtiću ?
    Pošto je moja Tamara poprilično plašljiva, mislim da bi joj se svidjela i Plašljiva vjeverica ☺ pa eto držim ? da osvojimo novu najdražu slikovnicu❣

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.