Istaknute teme Poklon čitateljima

Osvojite psihološki krimić “Zahtjev za prijateljstvo”

Zahtjev za prijateljstvo nepredvidiv je krimić koji ćete teško ispustiti iz ruku

Vrijeme je godišnjih odmora pa sigurno imate više vremena za čitanje. Želite li za vrijeme godišnjeg odmora možda uživati u nekom dobrom krimiću s elementima psihološkog trilera, onda Mozaik knjiga ima nešto baš za vas.

Radi se o romanu Zahtjev za prijateljstvo koji će vas oduševiti majstorski isprepletenom radnjom koju čak niti najiskusniji poznavatelji žanra neće moći predvidjeti.

Jeste li ikada poželjeli promijeniti prošlost? Louise to želi. Svakoga dana…

Kad Louise Williams primi poruku od nekoga iz davne prošlosti, srce joj zamalo stane. Maria Weston je želi dodati za prijateljicu na Facebooku. Maria Weston je nestala prije više od dvadeset pet godina. Posljednji je put viđena u noći proslave povodom završetka škole i svi vjeruju da je mrtva. A naročito Louise koja cijeloga života nosi strašnu tajnu.

Budući da je Louise primorana otkriti pravu istinu o onome što se dogodilo, jedino što sa sigurnošću zna jest da je Maria Weston nestala one noći. I otada joj se gubi svaki trag, sve do sada…

Mozaik knjiga daruje vas jednim primjerkom ove krimi poslastice. Da bi roman stigao baš u vaše ruke lajkajte ovaj post te u komentar napišite jednu knjigu koju ste planirali pročitati ovog ljeta. Dobitnika objavljujemo 27. lipnja 2019.

foto: Dječja posla

1 komentar

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.