Istaknute teme Poklon čitateljima

Osvojite priručnik za roditelje “Dnevnik mog djetinjstva”

Dnevnik mog djetinjstva omogućava roditeljima da prate svaki trenutak odrastanja svog djeteta

Dnevnik mog djetinjstva nešto je što bi svaki roditelji volio imati u rukama. Tko od nas nije bio u situaciji da mu za nešto zatreba savjet stručnjaka? I eto, savjeti stručnjaka su u pravo u ovom priručniku, bilo da se radi o zdravlju, prehrani, igri ili odgoju. Sve to upakirano u 336 stranica u izdanju Mozaika knjiga.

Detaljnije o knjizi

Kada u vaš život uđe dijete, svaki dragocjeni trenutak želite provesti zajedno. No svakodnevica nas često odvaja i dijete povjeravamo bliskim osobama. Kako bismo omogućili roditeljima da prate svaki korak odrastanja svojeg djeteta, stvorili smo Dnevnik mog djetinjstva, od kojeg će nastati prava mala riznica sjećanja.

Bake i djedovi, rodbina, prijatelji i dadilje ‒ svi koji pomažu u brizi i odgoju djeteta ‒ tako će roditeljima moći lako prenijeti sve važne informacije o tome što se sve događalo u djetetovu danu u trenucima fizičke odvojenosti.

Iz stranice u stranicu svi koji se brinu za dobrobit vašeg djeteta s roditeljima mogu bilježiti prve riječi, korake i nestašluke.

Želite li Dnevnik mog djetinjstva za sebe, možete ga osvojiti jer Mozaik knjiga poklanja jedan primjerak. Da bi došao u vaše ruke, podijelite i lajkajte ovaj post te nam u komentar napišite koja vam je najdraža knjiga o odgoj u djece. Isti komentar možete ostaviti i na portalu. Dobitnika objavljujemo 6. svibnja 2019.

foto: Mozaik knjiga

1 komentar

  • Najdraža knjiga o odgoju mi je ona kojoj je naslov “ne čini drugom što ne želiš da se tebi desi”. Drugi dio se zove :”4 čarobne riječi : molim, hvala, izvoli ,oprosti” . Treći dio se svodi na slušanje roditeljske intuicije kako postupiti s djetetom u određenim situacijama, a usko je povezano sa odličnim poznavanjem svog djeteta i njegovim razmišljanjima. Za sada imam divnog malog čovjeka.

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.