Istaknute teme Poklon čitateljima

Osvojite pretplatu za poučni i zabavni dječji časopis Prvi izbor!

Prvi izbor

Časopis Prvi izbor namijenjen je učenicima nižih razreda osnovnih škola


Dječji časopisi obilježavaju djetinjstvo i odrastanje. To su ključni faktori razvijanja mlade osobe – osim što se uz književne časopise zabavljaju, djeca uče, pamte, razvijaju svoje govorne i pismene sposobnosti! Možda su djetetu knjige u ovom početnom razdoblju još uvijek zbunjujuće i teške, no ilustrirane pričice, stripovi i zanimljivi upiti mogli bi ih itekako zanimati! A ovom prilikom poklanjamo vam besplatnu godišnju pretplatu na Prvi izbor namijenjen najmlađim školarcima, od 1. do 4. razreda!

Revije Moj planet i Prvi izbor pomoći će svakom učeniku na tom slatkom putovanju, koje je ključno za cijeli život.

Prvi izbor

Dječji časopis Prvi izbor namijenjen je učenicima od 1. do 4. razreda osnovne škole, učiteljima, roditeljima i knjižničarima. Koristi se kao pomoć u ranom učenju hrvatskog jezika. Koristan je i u nastavi prirode i društva, likovne i glazbene kulture, dramskog odgoja i odgoja za vrijednosti.

Zabavan i poučan, na čak 68 stranica, u svojih 10 brojeva donosi najbolje hrvatske pisce i ilustratore, suvremenu dječju prozu i poeziju, igrokaze, stripove, edukativne tekstove i slikopriče! Tu su i zanimljivi natječaji u kojima učenici mogu sudjelovati samostalno i u grupama i osvojiti vrijedne nagrade!

A za one malo starije, ljubitelje prirode i životinja, povijesnih i zemljopisnih činjenica, u zabavnom ilustriranom ruhu nudi časopis MOJ PLANET.

Prvi izbor

Moj planet

Časopis je namijenjen za učenike od 2. do 6. razreda osnovne škole. Izlazi svaki mjesec tijekom cijele školske godine od rujna do lipnja (10 brojeva).

Najprodavaniji je časopis iz prirode i društva u Hrvatskoj, obiluje vrijednim sadržajima iz područja prirode, biologije, fizike, zemljopisa i povijesti zbog čega već godinama služi kao nezamjenjivo pomoćno sredstvo u nadopunjavanju i obogaćivanju znanja te kao pomoć pri razumijevanju gradiva iz prirode u višim i nižim razredima osnovne škole!

Sve detalje možete dobiti na web stranici http://mozaik-knjiga.hr/casopisi/super-moci/, na besplatnom telefonu  0800 10 13 ili 01/6053 965 ili pošaljite upit na e-mail casopisi@mozaik-knjiga.hr

foto: Mozaik knjiga

9 komentara

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.