Istaknute teme Poklon čitateljima

Osvojite poučnu knjigu “Čudesno drveće”

čudesno drveće

Čudesno drveće vodi vas na uzbudljivo putovanje od korijena do krošnje

Ako vaši klinci prilikom izleta u prirodu uvijek imaju još “ono jedno pitanje”, ovo je knjiga za njih i za vas! Iz Planetopije nam dolazi ovo poučno štivo za male znatiželjnike koje vas vodi u čudesni svijet drveća i odgovara na brojna pitanja poput “Gdje u svijetu živi drveće”, “Kakva sve može biti krošnja drveća”, “Kako se stablo brani od napadača – kukaca” ili “Kome je sve stablo dom?”

Ali na sveukupnih 80 stranica ove slikovnice dobit ćete odgovore i na mnoga druga pitanja, a na kraju svega, poželjet ćete čuvati prirodu još i više, provoditi vrijeme u njoj još i kvalitetnije. A možda poželite i posaditi neko drvo! To neće biti problem jer ćete u slikovnici saznati kako i to napraviti. Čudesno, zar ne? Kao i knjiga o čudesnom drveću.

Ova slikovnica svidjet će se se svim klincima koji vole naučiti nešto novo o prirodi na zabavan način te obogatiti svoje znanje. Iako knjiga obiluje korisnim činjenicama i podacima, oni nisu zamorni, niti previše detaljni da ih djeca ne mogu “pohvatati”. Usto, bogat je i detaljnim ilustracijama koje pojašnjavaju ono pročitano.

Da ne duljimo, iz Planetopije vam poklanjaju jedan primjerak “Čudesnog drveća”, a sve što trebate je lajkati post te komentirati kako najradije provodite vrijeme u prirodi. Isti komentar možete ostaviti i na portalu.

Igramo se do 20. svibnja 2020. kada knjiga odlazi u vaše ruke.

foto: Dječja posla

9 komentara

 • U prirodi šetam i šetam i udišem duboko čisti zrak i ponekad zagrlim drvo od sreće i mira što mi daje sreću .Tako udišem energiju i snagu za istinski život .

 • Najradije provodimo vrijeme u prirodi obiteljski, na izletima ili u šetnjama gdje uvijek susrećemo neko novo drveće, životinje ili biljke i o njima učimo i imamo bezbroj pitanja za mamu i tatu.

 • S mužem i djecom svaki tjedan bar jednom idemo šetati po nekoj drugoj stazi po Medvednici. Uživamo u zraku, zelenilu, prirodnom tlu pod nogama. Moja petogodišnja kćer voli brati divlje cvijeće, a dvogodišnji sin skakati s panjeva i pronalaziti puževe i gusjenice.

 • Volimo otici s nasom veselom trojkom u sumu j promatrati kako se stabla mijenjaju iz dana u dan. Svako malo nikne i neko novo sumsko cvijece, lijezu se punoglavci i nastaju zabice. Promatramo i gustere, obicne, jednobojne, ali i one prekrasne sarene. Slusamo kukavice, kao i dijetlice koji odzvanjaju. Odmorimo na “drugoj okretaljki” i krenemo dalje. Ponekad ih pustimo i da vicu glasno, koliko god mogu, ali ne cesto, da ne preplase sumske zivotinje. Suma nas je spasila u ovo doba karantene, a volimo ju i insce.

 • U prirodi uživamo koliko god je moguće… u ljeto,jesen, zimu i proljeće.🌞🍂❄🌸
  Priroda je u svako doba godine čarobna, posebna i predivna, a mi volimo na sviježem zraku uživati, šetati se, loptati🏐🚶‍♂️🚶‍♀️
  Pri tome učimo o raznim, životinjama, biljkama, drveću, i cvijeću🐞🐝🐜🦋🐿🦉🌳🌿🌲🌱🌻🌺,
  i u tome pronalazimo zadovoljstvo i sreću.
  Znamo da životinjski i biljni svijet moramo čuvati jako,
  i zato nas svako novo posađeno drvo, veseli jako!
  U potočiću ili jezeru💧,prava se čarolija skriva,
  žabica skakuće ili ribica pliva🐸🐟.
  Mnoge nam ljepote priroda daruje,
  zato uživamo od srca ❤u njoj, zar ne?

 • U prirodi šetam i šetam i udišem duboko čisti zrak i ponekad zagrlim drvo od sreće i mira što mi daje sreću.Tako udišem energiju i snagu za istinski život.

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.