Istaknute teme Poklon čitateljima

Osvojite napeti kriminalistički roman “Eci peci pec”

 

eci peci pec

Eci peci pec izvrstan je odabir za sve ljubitelje dobrih krimića


Danas vam u suradnji s Mozaikom knjiga darujemo napeti kriminalistički roman “Eci peci pec”. Iako je već pravi klišej reći da ovaj roman nećete ispuštati iz ruke dok ga ne dovršite, to uistinu i jest tako. Uzbudljiva i napeta radnja, brutalna ubojstva, inspektorica koja na kraju dolazi do stravične spoznaje…svi elementi izvrsnog krimića leže upravo u ovoj knjizi.

Želite li da doputuje k vama, jednostavno na našem portalu ili Facebooku ispod ovog posta preporučite neki dobar krimić koji vas je oduševio ili prestravio ili kojeg niste mogli ostaviti te ste ga “progutali” u jednom danu 🙂 Dobitnika objavljujemo 19. listopada na portalu.

Radnja:

Djevojka izranja iz šume u gotovo polumrtvom stanju. U njezinu suludu priču nitko ne vjeruje sve dok se ne ispostavi da je istinita. Do posljednje užasne pojedinosti…

Nekoliko dana nakon nje pojavljuje se još jedan bjegunac – i sve polako upućuje na užasan obrazac: netko otima parove, zatvara ih na čudnim lokacijama i prisiljava na zastrašujući izbor: da ubiju ili će biti ubijeni.

Glavna inspektorica Helen Grace potisnuvši svoju mračnu prošlost potpuno se posvetila više nego blistavoj karijeri. Vodeći potragu za tajanstvenim sadističkim ubojicom, shvaća da bi upravo oni koji prežive mučenje, takozvane posjetnice od krvi i mesa, mogli biti ključni u istrazi.

Podbaci li, samo će još više nevinih umrijeti…

Eci, peci, pec prvi je u nizu romana u kojima se pojavljuje inspektorica Helen Grace. Odmah po objavljivanju postao je veliki hit u cijelom svijetu, a u Velikoj Britaniji proglašen je najboljim krimićem 2014. godine. Sljedećih pet romana iz ove serije također su imali veliki uspjeh u svijetu te su i oni postali bestseleri.

foto: Mozaik knjiga

10 komentara

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.