Istaknute teme Poklon čitateljima

Osvojite najiščekivaniji triler godine “U vodu” – poklanja vam ga Mozaik knjiga

U vodu

“U vodu” je napeti triler koji će vas držati u neizvjesnosti do samog kraja


Sigurno vas nije mimoišla vijest da je ovaj napeti triler u lipnju zasjeo na police knjižara. Mozaik knjiga poklanja vam jedan primjerak uspješnice autorice Paule Hawkins poznate i po romanu “Djevojka u vlaku” koji je također postao svjetski hit te prema kojem je snimljen i istoimeni film.

Radnja romana

Samohranu majku pronađu mrtvu u rijeci koja teče kroz gradić. Ranije tog ljeta, osjetljiva tinejdžerica dočekala je istu sudbinu. Njih dvije nisu prve žene koje su umrle u tim tamnim vodama, ali njihove smrti uznemirile su rijeku i njezinu povijest i iskopale davno potopljene tajne. Iza utopljenice ostala je usamljena petnaestogodišnja kći. Bez oca i majke, i sad bez ijednog prijatelja, našla se na skrbi majčine sestre, neznanke koja ju plaši i koju su dovukli na mjesto iz kojeg je namjerno pobjegla – mjesto za koje se zaklela da se u njega nikad neće vratiti. Jednako napetim stilom i pronicavim razumijevanjem ljudskih nagona, kojima je očarala milijune čitatelja diljem svijeta svojim senzacionalnim prvijencem “Djevojka u vlaku”, Paula Hawkins donosi novo, uzbudljivo, duboko intrigantno štivo o varljivosti osjećaja i sjećanja, kao i o razornom utjecaju prošlosti na sadašnjost.

Triler “U vodu” može doći do vas ako nam u komentaru na post Facebook profilu ili portalu napišete što ste pročitali ovog ljeta. Dobitnika objavljujemo 15. kolovoza na portalu.

foto: Mozaik knjiga

8 komentara

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.