Istaknute teme Poklon čitateljima

Osvojite “Mozgalice” prepune zabavnih zadataka za djecu i odrasle

Mozgalice

Mozgalice prepune zadataka svih tipova, iz svih područja nisu jednostavne kao što izgledaju

Evo nam ljeta na vratima, vrijeme je da se mozak pusti na pašu…no ljeto je ujedno i odlično vrijeme za upisati djecu na neki opušteni tečaj kako bi u neopterećenoj atmosferi naučili nešto novo, za pročitati dobru knjigu ili otići u teretanu.

Kakvu teretanu? Ne brinite, govorimo o mentalnoj.

Uz pomoć Mozaika knjiga pomoći ćemo vam da vaša djeca, a i vi skupa s njima ovog ljeta ostanete i postanete mentalno vitalni, kada se preko dana zavučete u neki hladniji kutak.

Poklanjamo vam dvije Mozgalice, kako i sam naziv kaže, prepune misaonih zadataka, ali i u puta i objašnjenja kako riješiti zadatak, jer neki nisu niti malo jednostavno premda se takvima na prvi pogled čine.

U tim s emozgalciama nalaze zadaci koji premašuju školsku provjeru znanja, već se slični mogu naći na psihološkim testovima za provjeru inteligencije.

Kako variraju od jednostavnijih do složenih, neki zadaci namijenjeni su djeci od navršenih četiri godine pa do onih koji će i odraslima biti izazov.

Jeste li izazvani?

Ako želite početi kreativno razmišljati, lajkajte ovaj post i na Fejsu ili webu komentirajte tko bi rješavao dobivenu Mozgalicu, a mi vam šaljemo jednu od njih. Dijelimo dvije Mozgalice za bistre glave!

Igramo se do 21. lipnja 2022. kada objavljujemo dobitnike.

foto: Dječja posla

12 komentara

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.