Istaknute teme Poklon čitateljima

Osvojite knjigu koja će vam uljepšati život: Čuvar izgubljenih stvari

Čuvar izgubljenih stvari

i

Čuvar izgubljenih stvari roman je u kojem će svatko pronaći djelić sebe


Ako u hladnim i sivim jesenskim danima želite pročitati neki roman koji će vas zagrijati, onda je to svakako “Čuvar izgubljenih stvari”, autorice Ruth Hogan.

Radnja romana:

Nekoć čuven autor kratkih priča, a sad u sutonu života, Anthony Peardew cijeli je život brižno skupljao izgubljene stvari ne bi li se iskupio zbog obećanja koje je davno dao i prekršio. Znajući da mu vrijeme curi, svoju kuću i sva svoja izgubljena blaga ostavlja svojoj pomoćnici Lauri, jedinoj osobi kojoj može vjerovati da će poštovati uvjet njegove oporuke i na tisuće predmeta iznova sjediniti s njihovim zakonitim vlasnicima. Ali posljednja želja Čuvara izgubljenih stvari ima nepredviđene posljedice i izaziva krajnje nevjerojatan niz susreta…

S nezaboravnim likovima među kojima su i mlada djevojka s posebnim moćima, zgodan vrtlar, iritantni duhovi i čitav niz četveronožnih prijatelja, Čuvar izgubljenih stvari debitantski je roman beskonačnih mogućnosti i radosnih otkrića koja će vas duboko dirnuti.

Mozaik knjiga poklanja jedna primjerak ovog romana za hranjenje duše nekome od naših čitatelja. Kako biste ga osvojili, napišite nam u komentar koji vas se pročitani roman najviše dojmio. Možda nekome date i dobru preporuku za čitanje 🙂 Lajkajte i podijelite ovaj post, a komentar možete ostaviti i na portalu. Dobitnika objavljujemo 8. studenog 2018.

foto: Mozaik knjiga

 

9 komentara

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.