Čitaonica Poklon čitateljima

Osvojite knjigu “Bacit ću ti kompjutor kroz prozor”

bacit ću ti kompjutor kroz prozor

Bacit ću ti kompjutor kroz prozor moderna je priča koja vas odvodi u svijet tehnologije i njezinih zamki

Svi smo svjesni kako nam djeca provode puno vremena s gadgetima u rukama. Opasnosti moderne tehnologije su posvuda, a načinom života kojim svi danas živimo opravdavamo to što dozvoljavamo djeci da vrijeme provode pred ekranom.

Upravo o tome je i knjiga znakovitog naziva “Bacit ću ti kompjutor kroz prozor”. Glavni junak knjige je dječak Luka koji teško proživljava rastavu svojih roditelja. Zbog tog nezadovoljstva povlači se u jedan privlačniji svijet, svijet igrica.

Knjiga je pisana izrazito laganim stilom, u prvom licu iz pogleda na svijet glavnog junaka koji proživljava sve što bi jedan prosječni osnovnoškolac mogao proživljavati.

Miješanjem modernih i svevremenskih tema autorica je uspješno izgradila svijet jednog dječaka i njegovih problema koji bi mogli biti i vaši.

Danas vam poklanjamo jedan primjerak knjige u suradnji s nakladom Ljevak. Možete ju osvojiti ako lajkate naš post i komentirate nam s kim ćete ju (ili tko će ju čitati). Možete igrati na Facebooku ili na portalu. Dobitnika objavljujemo 12. rujna na portalu.

foto: Dječja posla

4 komentara

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.