Istaknute teme Poklon čitateljima

Osvojite hit dječji roman Upravljač za ljude

Upravljač za ljude pokazat će vam kako to možda i nije uvijek rješenje svih problema

Upravljač za ljude urnebesno je smiješan roman omiljenog dječjeg pisca Davida Baddiela.

Fred i Ellie su blizanci. No nisu posve isti (jer dječak i djevojčica nikada ne mogu biti jednojajčani blizanci). Usprkos tome, vole iste stvari. Posebice igranje videoigara. Što im jako dobro ide od ruke. No u drugim stvarima nisu toliko dobri – na primjer, u nogometu ili izlaženju na kraj sa školskim nasilnicima.

No tada upoznaju Misterija, koji im pošalje upravljač za videoigre, koji ne sliči ni jednom drugom upravljaču kojega su vidjeli. Štoviše, tim upravljačem ne mogu upravljati likovima u svojim uobičajenim igricama.

Kad blizanci, međutim, otkriju čime se njime može upravljati, učini im se da su dobili rješenje svih svojih problema. Ključ za ostvarenje najluđih snova.

No to im se, možda, ipak samo čini…

Ako vam se ovaj sadržaj čini dovoljno zabavnim da biste rado Upravljač za ljude, kojeg vam daruje Mozaik knjiga pospremili na svoju policu, dovoljno je da ovaj post lajkate i podijelite te u komentar napišete s kim biste ga pročitali. Isti komentar možete ostaviti i na našem portalu. Dobitnika objavljujemo 5. veljače 2019 na portalu.

16 komentara

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.