Istaknute teme Poklon čitateljima

Osvojite dvije ulaznice za Ptice selice – snažan obiteljski film o poštovanju i ljubavi

Film Ptice selice već je osvojio mnoga srca gledatelja, a namijenjen je djeci starijoj od sedam godina


Zagreb Film Festival i Dječja posla dijele dvije ulaznice za film Ptice selice koji će se prikazati u subotu 17. studenoga u 11 sati u velikoj dvorani kina Europa. Projekcija filma održava se u sklopu programa Bibijade Zagreb Film Festivala koji se održava od 11. do 18. studenoga, a namijenjen je za djecu sa sedam godina starosti i više. Kako bi osvojili ulaznice lajkajte i podijelite ovaj post na Facebooku, a u komentar nam napišite koga vodite na predstavu. Isti komentar možete ostaviti i na portalu.

Dobitnika objavljujemo u petak 16. studenoga 2018. na portalu.

Film Ptice selice snažan je obiteljski film o međusobnom poštovanju i ljubavi koji je osvojio mnoga srca. Jako je glupo imati rođendan 29. veljače!

Još je gore kad za rođendan onda dobiješ pačje jaje. Desetogodišnja Cathy i njezina najbolja prijateljica Margaux čekaju da se jaje izlegne kako bi vidjele pačića kako izlazi iz ljuske. Djevojke stvarno žele voditi brigu o pačetu, ali Cathyni roditelji ne žele životinju u kući pa će mali vjerojatno završiti kao mačja hrana.

Cathy i Margaux zato kreću na uzbudljivo putovanje kako bi ga spasile. Film u režiji braće Yvesa i Oliviera Ringera donosi priču o dvije desetogodišnjakinje koje će naučiti nešto novo o svijetu pomažući pritom jednom malom pačetu. Mlade glumice su odlične, a pače je naprosto dražesno.

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.