Istaknute teme Poklon čitateljima

Osvojite dvije ulaznice za festival Čarobna frula u Lisinskom!

dječji festival Čarobna frula

Dječji festival Čarobna frula natjecateljskog je i humanitarnog karaktera


Festival Čarobna frula je solistički festival dječje pjesme, zajedništva, radosti i prijateljstva,  natjecateljskog je i humanitarnog karaktera. Festival je namijenjen djeci, solistima u dobi od 3 do 15 godina koja uživo izvode kvalitetne originalne autorske dječje pjesme prilagođene svom uzrastu, a program će voditi Doris Pinčić Rogoznica. Ove godine odabrano je 60 pjesama i ukupno 70 djece solista iz 12 zemalja (Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Rumunjska, Bugarska, Malta, Makedonija, Kosovo, Liberija, Turska i Hrvatska).

Svečano finale održava se 2. prosinca 2018. u 17 sati u kojem će kao gosti nastupiti i brojne RTL Zvjezdice, a djecu će zabavljati i najbolji hrvatski mađioničar Luka Vidović.

Želite li prisustvovati samom finalu natjecanja i uživati u pjevanju i mađioničarskim trikovima, morate lajkati i podijeliti ovaj post te nam u komentar na Facebooku ili portalu napisati koga vodite na Festival. Mi vam poklanjamo dvije ulaznice, a njihovog dobitnika objavljujemo 30. studenog.

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.