Poklon čitateljima

Osvojite duhoviti i urnebesni dječji roman Zvjerobert

zvjerobert

Zvjerobert je pisan za mlađe čitatelje novog doba, duhovit je, ima neočekivane i inteligentne obrate te važne životne pouke

Zvjerobert je novi  roman omiljenog dječjeg pisca Davida Baddiela, autora uspješnica Agencija za roditelje i Upravljač za ljude.

Ako želite djeci priuštiti knjige koje će željeti čitati, ovo je sigurno jedna od njih. Ipak je Baddiel jedan od novih, super zabavnih pisaca koji zna pogoditi onaj pravi, djeci zanimljivi ton pisanja.

O čemu se u ovom romanu radi?

Robert ne voli životinje. To predstavlja problem, jer njegova ih obitelj obožava. Kuća im je prepuna ljubimaca. Kuća im, međutim, NIJE prepuna stvari koje bi Robert doista volio imati. Kao, na primjer, prijenosno računalo koje silno želi za rođendan.

Jedina svijetla točka na obzoru je školski izlet šestih razreda, za koji Robert nije ni sanjao da će mu ga roditelji moći priuštiti. Usprkos tome, našao se u školskom autobusu, na putu prema… …oh, ne. Farmi.

Tijekom nekoliko idućih dana, Robert će se promijeniti. Naučit će mnogo o životinjama. Moglo bi se reći, čak i više nego što bi želio. Naučit će kako je doista biti životinja. Odnosno, cijeli niz životinja… Počet će drukčije govoriti. Drukčije se hraniti. Drukčije će, ovaj, čak i mirisati. No hoće li, na kraju, ponovno postati onaj stari?

E, to možete saznati ako odigrate našu nagradnu igru koju nam je omogućio Mozaik knjiga. Poklanjaju jednom čitatelju ili čitateljici primjerak romana Zvjerobert

Kako biste i vi uživali u njegovim pustolovinama, stisnite lajk ovaj post te nam komentirajte koja je omiljena životinja vašem djetetu, kad već Robertu nije niti jedna 🙂 Komentare možete ostaviti i na portalu.

Dobitnika objavljujemo 22. siječnja 2020 na portalu.

foto: Dječja posla

4 komentara

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.