Istaknute teme Poklon čitateljima

Osvojite dječju knjigu “Tetka Probisvjetka”

15 komentara

 • Teta moga sina zove se Natasa i najbolja je teta na svijetu. Pomaze mi koliko moze a bi jos i vise da ju bolest nije vezala za krevet, ali ja kao najbolji necak pomazem joj kad god mogu, makar sa casom vode. Volio bi dobiti ovu knjigu pa da moja teta i ja zajedno citamo.

 • Moje dijete nema svoju tetku ali ima moju koju obozava i zasada se divno slazu…mozda u buducnosti postane grozna kao i ova iz price.

 • Jos je premali da moze reci kakva mu je teta, ali zato je moja teta prava teta kojoj možeš sve reci i o svemu popričati s njom.

 • Moje djete ima dvije tetke i obje su daleko,divne su obadvije i s obzirom na veliku udaljenost uvijek se trude nekako to nadoknaditi. Nema ružnik kolaća ali kad se sretnu definitivno padne pokoja grozna mokra pusa….kako god bilo bi divno da su bliže pa i pod cjenu groznih pita voljeli bi da su sa nama češće!

 • Tetka moje djevojčice Dragica se zove i ona ispunjava gotovo sve dječje snove. Uvijek je ,,tu,, kada god nešto treba, ona čak ponekad i dječju sobu posprema. Kolače razne baš sa voljom radi, a potom se zajedno sa djecom zasladi. Kada je potrebno, tetka i crtiće budno prati, zato moja djevojčica uvijek kod nje rado svrati. Baš je fora tetka naša, ona se smije i kada joj zagori kukuruzna kaša. Kod nje nema loše volje, samo viče:,, Biti će bolje,,!

 • Frane i Andjela imaju turbo tetu. Njen ritam zivota tesko je pratiti. Puna je planova i ostvarenja al za necake bas vremena puno nema. Obozavaju oni tetu svoju i cekaju priliku novu da ih na zabavu pozove i wafle im pripremi vruce da omaste brk prije kuce.

 • Tetka Probisvjetka želi knjigu za svoje nećake!! Ja sam tetka koja obožava svoje nećake, vodi ih svuda sa sobom i ovakav poklon bio bi idealan za njih od njihove tetke.

 • Voljela bih da moja djeca imaju barem jednu tetku jer su mi moje tetke podarile toliko divnih trenutaka u životu- ljetovanja i druženja, a iznda svega ljubav i razumijevanje. A one vole moju djecu kao što vole mene i zato sam beskrajno sretna. >3

 • Moja Paula ima tetku Višnja koja je najbolja na svijetu,ispunjava sve njezine želje, a njene nestašluke nastoji prikriti ili ih pretvoriti u Pauline vrline. S Paulom zna sate i sate sjediti i igrati se s njom,a šetnje u prirodi sa njenim psom su im najdraže.

 • Tetka naša najbolja na svijetu…uvjek čuva i pazi na,svog nećaka…spremna u ljubavi i odgoju??? da mu nista i ničeg nebi falilo

 • Mi imamo dvije tete. Velika je razlika u godinama između njih. Starija teta je puna razumijevanja i strpljenja. Peče najfinije torte i kolače. Ima jako puno životinja pa obožavamo biti u njenom zoo. Uvijek nam daruje poklone koje si želimo. Mlađa teta zna sve što volimo jel ima djecu istih godina. Odlazimo na zajedničke izlete vikendom i uvijek je glasno i puno smijeha…. Uvijek sve dijelimo i provodimo puno zajedničkih trenutaka..

 • Tetka moje djece zove se Nena. Nema svoje djece i moja djeca su joj sve na svijetu. Pošto moj sin ima i svoje dijete zovemo je baka teta i ona to obožava. Prošle godine za vrijeme božićnih blagdana stavila je na vrata svog stana čupavog anđela i nazvala ga Nenica. Bilo nam je to jako simpatično i otada ju zovemo Nenica, a naša dobra Nenica ima stotinjak kilograma (nemojte nikome reći da sam vam to rekla, jer ona to ne priznaje). Pošto Nenica živi blizu svojih nećaka redovito im peče prefine kolače, sprema večere, ali ih i tješi kada im je to potrebno…

 • Tetka mog sina kad god nam dođe uzme ga u naručje i stisne da malom zraka ponestane, zatim ga vodi u grad da vidi kako ostala djeca ližu sladoled, često zna da mu zaveže uši na mašnu, a ponekad mu donese i šarenu lažu. Ipak, mali Mario jako voli svoju tetkicu <3 :))

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.