Novosti i događanja

Osvojite 2 ulaznice za predstavu “Avanture luka poriluka”

Kulturni centar Travno i Hit teatar daruju vas s dvije ulaznice za predstavu “Avanture luka poriluka”. Predstava je namijenjena djeci već s tri godine, a ulaznice se odnose na termin 14. studenog u 11 sati u kazalištu Kulturnog centra Travno.

Predstava “Avanture luka poriluka” zapravo je predstava za djecu o prevenciji pretilosti

Želite li ih osvojiti ulaznicu za sebe i svoje dijete, lajkajte ovaj post na Facebooku, a u komentar nam napišite koga vodite na predstavu. Isti komenar možete ostaviti i na portalu. Dobitnika objavljujemo u subotu 13. studenog  na portalu.

Predstava “Avanture luka poriluka” zapravo je predstava za djecu o prevenciji pretilosti. Nina je djevojčica koja zna kako se zdravo hraniti, a Luka je njezin prijatelj koji će to tek otkriti…U tome će mu pomoći kozica Mica, divlja svinja Rokić i mravojed Marko. Luka kreće u avanturu života, a uz vesele songove saznajemo kakve veze zdrava hrana ima sa čuvanjem okoliša. Predstava ima preporuku ureda za zdravstvo Grada Zagreba.

Predstava traje 40 minuta, a oni koji ne budu sretne ruke mogu kupiti ulaznice po cijeni od 25 kuna ovdje. Potrebno je naglasiti da i osoba koja osvoji ulaznicu kao i sve ostale koje žele na predstavu mora imati Covid potvrdu, djeca do 12 godina ne trebaju potvrdu.

Foto: Hit teatar

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.