Poklon čitateljima

Osvoii pravu morsku slikovnicu “Adriana se vratila”

adriana se vratila

Adriana se vratila slikovnica je koja će djecu zabaviti ali i učiti

Ovu slikovnicu sam cijelog ljeta viđala u mnogim trgovinama duž naše obale. U prekrasno uređenim izlozima koji mame da ih pogledaš, u isprepletenim ribarskim mrežama između školjki, kamenčića i azurno plavih ručnika, uvijek bi se usidrila i “Adriana”.

Mi smo našu nosili na plažu i čitali je u hladu i divno se uklopila u sav taj pješčani ambijent. No, rado ćemo je i prek ozime čitati prije spavanja.

Dakle, priča je to o sredozemnoj medvjedici, o prijateljstvu, prolaznosti života, čekanju, moru, pa pomalo i o ekologiji.

Napisana je baš onako pametno i poučno, a opet lako da dijete može uživati od prvog do zadnjeg slova. U našoj kući zanimljiva je i klincu od tri godine, ali i klincezi od sedam.

Nećete ju pročitati u jednoj minuti, već cijela radnja ima nekog smisla, poantu i poučnu notu.

Grijat će vas u jesenskim danima koji dolaze, a može vas hladiti i idućeg ljeta.

Poklanjamo vam jednu “Adrianu”, pa ako ju želite u svojoj torbi za plaži ili na noćnom ormariću, lajk na post i u komentar napišite što ste s djecom čitali tijekom ovog ljeta. Komentar možete ostaviti i na portalu.

Dobitnika objavljujemo 11. rujna 2019. na portalu.

foto: Dječja posla

3 komentara

  • Volimo čitati i mi cure čitale smo Disneyeve klasike i Medu zvanog hrabrost, a sa sinom koji je prošli vikend napunio dvije godine razne slikovnice s prozorčićima i prvim pojmovima.

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.