Za roditelje

Optužili mamu da nosi “pre izazovan kupaći” na satovima plivanja za djecu

Mama šestomjesečne bebe nije ni sanjala kakav će komentar čuti za svoje “odijevanje” na satovima plivanja za djecu.

Na satu plivanja za djecu jedna je mama doživjela neugodnost, je li riječ o ljubomori ili opravdanoj primjedbi?

O tome se požalila i na društvenim mrežama, navevši kako je na tim satovima gotovo pa uvijek jedina mama s bebom u bazenu, okružena očevima, dok druge mame redovno “sjede” u publici i odmaraju.

Toga dana na bazen je došla “nova beba”, i ona u pratnji oca. Kako se činilo da su novopridošlica i beba spomenute mame vršnjaci, bebin tata ju je pozdravio prilikom ulaska u bazen, na što je ona odzdravila. Potom ga je pitala koliko mu je dijete staro te su pročavrljali oko pola minute.

Sve bi to prošlo bez ikakve dileme, da joj nakon sata nije prišla supruga oca s kojim je popričala i obratila joj se riječima: “Slušaj, ako misliš nastaviti plivati s tuđim muževima, mogla bi se malo čednije oblačiti”.

Zgrožena mama napisala je kako na sebi uvijek ima tankini – kupaće gaćice i nešto nalik potkošulji za kupanje te joj se pritom vidi možda nekoliko centimetara trbuha. No, ljutitoj je supruzi samo odgovorila:

-Hvala vam na vašem mišljenju.

Uvrijeđena mama o svemu je popričala s prijateljicom, no niti tu nije naišla na odobravanje. Prijateljica joj je rekla da bi mogla uložiti u jednodijelni kupaći kostim koji je primjereniji za ovakve aktivnosti.

Mislim da moj kupaći nije neprimjeren za tečaj plivanja za bebe i ne želim mijenjati svoj izbor – napisala je na društvenim mrežama gdje je dobila mnoge komentare podrške.

Foto: Freepik

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.