Istaknute teme Novosti i događanja Zabava i zanimljivosti

Odlučila je tužiti restoran: Dojila dijete za stolom, a konobar ju pokušao pokriti krpom

dojila dijete

Mama dojila dijete u restoranu nepokrivena te izazvala reakciju gostiju

Dojiti u restoranu  – da ili ne, za ovu mamu nije bilo dvojbe, no osoblje i gosti u restoranu “Texas Roadhouse” nisu dijelili njezino mišljenje. Naime, 30-godišnja Sadie Durbin tamo je tijekom večere odlučila podojiti svoju sedam tjedana staru kći, što je izazvalo pravu buru reakcija, a sve je, kao u pravim američkim filmovima završilo sudskom tužbom.

Durbin se tako tijekom dojenja nije pokrila, pa joj je prišao menadžer restorana zamolivši je da to učini. Kada ga je odbila, zaposlenik restorana, David Mitchell čije se ime spominje i u sudskoj tužbi, pokušao je bebinu glavu prekriti ubrusom i tako ju zaštititi od pogleda.

No, ova majka to nije nimalo dobro podnijela.

– Pretrpjela sam teški emocionalni stres. Njegov potez bio je vrlo neprijateljski i osjećala sam se nepoželjnom u restoranu. Menadžer mi je rekao kako se navodno neki gost restorana žalio na moje dojenje te me on mora zamoliti da se pokrijem- izjavila je Durbin, užasnuta takvim ponašanjem, ponajviše jer je dojenje u javnosti u državi Kentucky, bili vi pokriveni ili ne, legalno još od 2006 godine.

Glasnogovornik Texas Roadahausea pokušao je objasniti događaj:

– Radi se o 20-godišnjem zaposleniku kojem su se ostali gosti žalili na ponašanje gospođe Durbin i tražili da se nešto učini. On je jednostavno pokušao postići kompromis između svih gostiju.

No, zakon je na strani majki i štiti majku i dojenje, a Durbin je u svojoj tužbi navela kako je ova tvrtka zakazala u obučavanju svojih zaposlenika da i oni tako postupaju.

Tuži ih za naknadu štete, kaznenu štetu, odvjetnikovu naknadu i druge neobjavljene troškove.

foto: Facebook page Sadie Durbin

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.