Istaknute teme Za roditelje

Obiteljima s troje i više djece niža cijena struje za 5 posto

Obitelji s troje i više djece od slijedećeg mjeseca moći će plaćati 5 posto niže račune za struju. Naime, potpisan je ugovor o suradnji između udruge Obitelji 3plus i HEP Opskrbe kojim se članovima Udruge osigurava dodatni popust na cijenu električne energije za kućanstvo.

Niža cijena struje dogovorena je suradnjom Udruge Obitelji 3plus i HEP Opskrbe

HEP Opskrba želi dati svoj doprinos kroz povoljniju cijenu struje za obitelji s troje ili više djece kako bi se smanjili troškovi njihovog kućanstva i tako doprinijeli stvaranju boljih uvjeta za život obitelji u Hrvatskoj, a osobito onih s više djece.

Ovom suradnjom članovima Udruge osigurava se još dodatnih 5% popusta na već postojećih 5% popusta na cijenu struje.

-U obiteljima s troje ili više djece svaka ušteda u kućnom budžetu je važna, a posebice kada se radi o mogućnosti za smanjenje troška mjesečne potrošnje električne energije koji predstavlja veliki trošak za naše 3plus obitelji – izjavio je Kristian, član Udruge i otac četvero djece.

Udruga Obitelji 3plus je nezavisna, neprofitna, nevladina, nekonfesionalna i nestranačka organizacija koja promiče, podržava, štiti i zastupa interese obitelji s troje ili više djece. Udruga kontinuirano radi na podizanju kvalitete života te osnaživanju integriteta obitelji s troje ili više djece.

-U ovim izazovnim vremenima obitelji s troje ili više djece svakodnevno se nose s raznim poteškoćama, a mi kao udruga imamo za cilj pružiti im podršku i omogućiti veću kvalitetu života i više obiteljske radosti. Ovom suradnjom, koja ima konkretnu društvenu korist, tvrtka HEP Opskrba omogućuje uštedu troškova električne energije velikim obiteljima koje ju mogu ostvariti kroz našu ‘Obiteljsku karticu’ – rekao je dr. sc. Ivan Malbašić, predsjednik udruge Obitelji 3plus.

Foto: Udruga Obitelji 3plus

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.